HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij Vloerenbaas in Veldhoven ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Transparante vouwgordijnen bij de experience center in Veldhoven – Vloerenbaas

Op zoek naar transparante vouwgordijnen? Ga dan naar Vloerenbaas, dé experience center in Veldhoven. Met deze vouwgordijnen breng je een bijzondere sfeer in elk interieur. Ze zijn sfeervol, zorgen voor een subtiele lichtfiltering en zijn ook nog eens heel functioneel. En wil je ze ophangen in combinatie met een bijpassend gordijn? Dan kan dat ook. Onze ruime collectie heeft talloze transparante stoffen voor mooie vouwgordijnen en veel dichtere of zelfs verduisterende stoffen voor andere gordijnen. Aan jou de keus!

Doorschijnend of doorschijnend-dicht

Hoe transparant een vouwgordijn is wordt bepaald door de mate van weving, de stofdikte en een eventuele coating. De variatie gaat van doorschijnend zoals de ragfijne in-betweens waarbij het licht mooi zacht wordt in de ruimte, tot een semi-transparante stof. Die laatste is wat dikker, zeg maar doorschijnend-dicht. Deze stof blokkeert het daglicht zonder dat het binnen te donker wordt. Maar of je nu kiest voor doorschijnend of bijna-doorschijnend, ’s avonds bieden ze geen van beide privacy. Daarvoor adviseren wij je om de vouwgordijnen te combineren met overgordijnen of verduisterende gordijnen. Dan heb je overdag een mooie sfeer in huis en ’s avonds alle privacy.

Transparante vouwgordijnen op maat gemaakt

Net als alle andere raamdecoratie laten we ook de transparante vouwgordijnen altijd op maat maken. Of je het nu bestelt voor een klein raam of juist voor grote. En zelfs voor ramen in serres en erkers met een afwijkende vorm kunnen we de vouwgordijnen voor je laten maken zodat ze precies passen. Ook de afwerking gebeurt heel zorgvuldig. Zo worden de baleinen en garens aangepast op de kleur van de gordijnstof. En heb je een stof gekozen met doorlopend dessin? Dan wordt het afgewerkt met een lint aan de achterzijde zodat het dessin niet visueel wordt onderbroken.

Interieuradvies bij transparante vouwgordijnen

Wat jouw interieurstijl ook is, ons team staat voor je klaar met volop interieuradvies en vakkundige service. Met persoonlijke aandacht zodat je zeker weet dat de vouwgordijnen straks ook prachtig bij jou opgehangen kunnen worden. Daarvoor komen we zelf bij jou inmeten, controleren het maken van de gordijnen zorgvuldig en verzorgen zelf het installeren ervan. Wil jij ook meer inspiratie of voorbeelden van hoe deze transparante vouwgordijnen er bij jou thuis uit kunnen zien? Kom dan naar onze experience center, 2 minuten van de snelweg, inVeldhoven!