HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerenbaas. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen, bij Vloerenbaas in Veldhoven

Benieuwd naar de Iso Plissé® gordijnen? Kom dan naar de experience center van Vloerenbaas in Veldhoven. Hier vind je een uitgebreide collectie van deze elegante raambekleding met de bekende honingraatstructuur. Een raamdecoratie die heel geschikt is voor vrijwel alle ramen. Deze stijlvolle en handige Iso Plissé® zijn er in veel mooie stoffen en kleuren. Het enige wat jij hoeft de doen is de variant kiezen die beste past bij jouw interieur. En wil je daar advies bij? Dan staan wij, de adviesbazen, voor je klaar.

Plooien voor grote ramen en smalle glaslijsten

Bij de verduisterende Iso Plissé® heb je de keuze uit twee plooibreedtes; 25 en 32 mm. Zoek je iets voor een kleiner raam of een raam met een smalle glaslijst? Dan kies je de smalle plooien. En deze smalle Iso Plissé® kunnen ook gemonteerd worden in draaikiepramen, bijvoorbeeld met het EasyClick-systeem zodat er geen gaten in de kozijnen geboord hoeven te worden. Onze adviesbazen kunnen je er alles over vertellen en laten zien, kom langs!

Gecombineerd met in-between gordijnen

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn echt verduisterend. Er zijn zelfs geen kleine gaatjes in de stof voor de koorden die de stof ophalen want die koorden zijn aan de binnenzijde verwerkt. Superhandig en superdonker dus! Maar vind je dat voor overdag te donker, combineer ze dan met transparante gordijnen of in-betweens. Dat geeft jouw interieur een stijlvolle touch en je voorkomt directe inkijk overdag terwijl je wel kunt genieten van mooi gefilterd licht in huis.

Echt donker, ook bij een lichtkoepel of dakraam

Teveel warmte of het vroege ochtendlicht is funest voor een goede nachtrust. Zeker op zolderkamers of een slaapkamer met lichtkoepels ben je vaak vroeger wakker dan je eigenlijk wilt. Wil je toch langer doorslapen? Kies dan voor de verduisterende Iso Plissé®. Deze raamdecoratie is isolerend en geschikt voor elk raam zodat ze ook zolderkamers met dakramen of slaapkamers met lichtkoepels echt donker maken. De bediening van de Iso Plissé® is ook op deze plekken geen probleem. Er is volop keus in bedieningsvormen zodat je ze ook als ze hoog hangen, toch gemakkelijk net zo open of dicht kunt zetten als jij dat wilt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Vloerenbaas een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® hier tussen te plaatsen. De adviesbazen informeren je hier graag over.

Verduisterende Iso Plissé® gemakkelijk schoon te maken

De verduisterende Iso Plissé® schoonmaken is vrij eenvoudig. Ze zijn al stofwerend afgewerkt waardoor zo nu en dan een vochtige doek al voldoet. Let er bij de uitvoeringen met een elektrische bediening natuurlijk wel op dat het water niet bij de techniek komt.

Op maat gemaakte verduisterende Iso Plissé®

Sluiten de verduisterende Iso Plissé® niet perfect aan, dan zijn ze natuurlijk niet echt verduisterend. Daarom bieden wij standaard een goede service bij het inmeten, het op maat maken en goed installeren. Zodat je zeker weet dat ze jouw ruimte in huis ook echt verduisteren. Wil je daar meer over weten of de vele voorbeelden in stoffen en materialen eens zelf zien? Kom dan naar onze experience center aan De Run in Veldhoven. Je krijgt van onze bazen altijd persoonlijk interieuradvies.

Met EasyClick

Voor elk raam dezelfde Iso Plissé® gordijnen