HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1250

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij Vloerenbaas in Veldhoven ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag met een maatwerk advies.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Madee

Sereno

Hanne

Isola

Mindful

Allium

Isola

Verduisterende gordijnen voor echt donkere kamers

Verduisterende gordijnen maken elke kamer echt donker. Heerlijk als je niet te vroeg wakker wilt worden door het daglicht dat naar binnen kiert. Of als je overdag de kinderen wilt laten slapen. Laat de gordijnen van jouw keuze dus voeren met een extra laag verduisteringsstof en de ruimte is grotendeels of geheel verduisterd. Wil je daar meer over weten? Kom dan langs in onze experience center Vloerenbaas in Veldhoven en we laten je de vele voorbeelden zien!

Verduisteringsstoffen in vier soorten

Van bijna elk gordijn kunnen we verduisterende gordijnen maken. Sommige stoffen zijn al verduisterend van zichzelf maar heb je net een dessin of een stof gekozen die mooi staat in jouw interieur maar niet verduisterend is? Dan laat je een laag met verduisteringsstof aanbrengen. Wij hebben daarin de keuze uit 4 verschillende materialen:

• Plain Ecru : een verduisteringsstof ter bescherming
• Molton : biedt veel verduistering, absorbeert geluid en geeft de gordijnen een dikke, rijke uitstraling
• Dimout : een soepele stof die grotendeels verduistert
• Blackout : een stof die de gordijnen geheel verduisterend maakt

Plooien in verduisterende gordijnen

Een gordijn met een laag verduisteringsstof wordt zwaarder. Desondanks kunnen we ze meestal wel met de gewenste plooi afwerken; van een strakke enkele plooi tot de klassieke Tri-plooi of de trendy Wave-plooi waardoor het gordijn perfect geplooid valt. Wat precies mogelijk is, hangt af van de soort gordijnstof en de voering die je daarbij kiest. Wil je daar meer over weten? Kom dan langs voor een persoonlijk adviesgesprek in onze experience center. We laten je daar graag zien wat er allemaal mogelijk is en als je wilt, regelen we het meteen voor je!

De voordelen

Verduisterende gordijnen hebben veel voordelen. De meest voor de hand liggende is natuurlijk het donker maken van de betreffende kamer, ongeacht het tijdstip van de dag. Maar wist je dat het aanbrengen van een gordijnvoering ook zorgt voor geluidsdemping? Dat het warmte uit de ruimte weert en dat het verkleuring van de gordijnstof kan tegengaan?

Persoonlijk interieuradvies bij Vloerenbaas in Veldhoven

Heb je thuis al vouwgordijnen of jaloezieën voor de ramen? Ook dan kun je verduisterende gordijnen laten ophangen. Die combineren namelijk heel goed samen! Wil je weten welke combinatie het mooist staat in jouw huis? Of wat de mogelijkheden met verduisterende gordijnen in de gordijnstof van jouw keuze zijn? Dan ga je naar Vloerenbaas in Veldhoven. Ons team van vakkundige interieurspecialisten staat voor je klaar met persoonlijke advies.

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.