HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerenbaas in Veldhoven. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Ga je voor een stoere, robuste look? Kies dan voor de grotere plissé. Deze heeft een bredere plooidiepte en staat heel mooi bij hoge ramen.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Verduisterende plisségordijnen, ook bij dakramen en lichtkoepels

In jouw slaapkamer moet het natuurlijk donker zijn als jij dat wilt. En dat kan, met verduisterende plisségordijnen. Kom ze eens zelf bekijken bij Vloerenbaas. We hebben een ruim assortiment van prachtige stoffen en dessins maar ook volop deskundig en persoonlijk interieuradvies. Je weet dan niet alleen zeker welke raamdecoratie geschikt is voor de ramen van jouw huis, maar ook wat het mooiste staat bij jouw woonstijl! Nieuwsgierig geworden? We zien je graag in onze experience center vlakbij het centrum van Veldhoven.

Licht en privacy met verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen zijn natuurlijk ideaal voor de slaapkamer en kinderkamer maar je kunt ze ook prima in de huiskamer ophangen. En met het top-down bottom-up systeem kun je ze zo hangen dat je overdag toch daglicht binnen krijgt maar ongewenste inkijk blokkeert.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Vloerenbaas een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De adviesbazen informeren je hier graag over.

Verduisterende plisségordijnen met smalle én brede plooien

Voor welk raam je ook verduisterende plisségordijnen zoekt, bij Vloerenbaas in Veldhoven vind je de geschikte raamdecoratie. Bijvoorbeeld voor de dakramen op zolder zodat je ook van die ruimte een fijne slaapkamer kunt maken. Met de smalle plooien van maar 20 mm passen ook de verduisterende plisségordijnen op smalle glaslijsten zoals van dakramen. Zoek je juist plissés voor grote raampartijen? Dan zijn de robuustere plisségordijnen met een plooi van 32 mm ons advies.

Voor de studeer- en werkkamer

Ook al is licht in het beeldscherm heel storend, je wilt overdag in de werk- of studeerkamer natuurlijk niet helemaal in het donker zitten door het verduisterende plisségordijn. Toch kan dit gordijn in de studeer- of werkkamer een prima optie zijn. Je kunt ze namelijk ook halverwege het raam fixeren waardoor het licht en de inkijk deels geblokkeerd worden. Of combineer ze met mooie in-between gordijnen die het licht subtiel filteren.

Coating tegen licht en warmte

Deze plisségordijnen zijn er ook met een extra coatinglaag. Die coating weerkaatst het licht én de warmte zodat het in de kamer nooit te warm wordt. En wil je een vlamvertragend gordijn? Ook dan hebben wij in de verduisterende plisségordijnen volop keus.

Stofwerende plisségordijnen

Natuurlijk blijven de plisségordijnen niet altijd zo schoon als toen ze net nieuw waren. Maar omdat ze stofwerend zijn gemaakt hoef je ze niet steeds te wassen. Regelmatig afborstelen is al voldoende. Wil je ze toch eens wassen? Dan is dat ook mogelijk maar controleer wel het wasvoorschrift. En zijn de plisségordijnen elektronisch bedienbaar? Let er dan op dat het water niet bij de elektronica komt.

Verduisterende plisségordijnen op maat gemaakt door jouw experience center in Veldhoven

Voor mooie voorbeelden en persoonlijk advies bij verduisterende plisségordijnen voor jouw slaapkamer of werkkamer bezoek je onze experience center, vlak voor het centrum van Veldhoven. We inspireren je graag met de vele keuzes in kleur, materiaal, uitvoering en natuurlijk onze ideeën over de toepassing van verduisterende plisségordijnen in jouw interieur. En kies je voor die gordijnen? Dan meten we het zorgvuldig in, laten ze op maat maken en monteren het vakkundig bij jou in huis. Zien we je snel?

Met EasyClick