HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerenbaas in Veldhoven. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Verduisterende rolgordijnen op maat gemaakt

Voor een donkere slaapkamer kies je natuurlijk verduisterende rolgordijnen! En wil je zelfs de kiertjes weg hebben? Dan laat je de rolgordijnen uitvoeren met een cassette plus zijgeleidingsprofielen. Daar komt geen straaltje licht meer langs! Deze raamdecoratie kan gemaakt worden in talloze verschillende stoffen en met heel veel kleuren. Zodat het altijd aan te passen is op de stijl van jouw interieur. Wil je die stoffen wel eens zelf zien? Of advies wat mooi staat bij jou thuis? Kom dan naar onze experience center Vloerenbaas in Veldhoven met veel voorbeelden, persoonlijk interieuradvies en volop inspiratie.

Heel ruim aanbod

Hoeveel licht een rolgordijn doorlaat, is afhankelijk van de stof waarvan het gemaakt wordt. Weving, dikte en coating kunnen ervoor zorgen dat het rolgordijn van zichzelf al verduisterend is of dat het maar deels verduistert. Wil je een echt verduisterend rolgordijn? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben een ruime collectie met verduisterende stoffen voor rolgordijnen zodat je dus altijd wel de stof kunt vinden die past bij jouw interieur.

De voordelen van verduisterende rolgordijnen

Natuurlijk hebben verduisterende rolgordijnen ook nog andere voordelen. Zo kun je voor stoffen kiezen die vlamvertragend zijn of warmtewerend. En kies je een stof die al voorzien is van een vuilafstotende coating, dan kun je ze heel gemakkelijk schoonmaken, als dat al nodig is!

In combinatie met andere gordijnen voor sfeer en privacy overdag

’s Avonds het licht blokkeren is heel handig, maar overdag is dat minder fijn. Wil je wel genieten van het daglicht zonder dat je iedereen naar binnen laat kijken omdat je de rolgordijnen overdag omhoog doet? Dan combineer je de verduisterende rolgordijnen met een andere raamdecoratie, zoals bijvoorbeeld ragfijne transparante gordijnen . Of je nu een landelijk, retro, stijlvol of juist stoer interieur hebt, wij laten je graag zien hoe je ook hiervan een mooie match kunt maken voor in jouw huis!

Geluiddempend en lichtfilterend

De combinatie van gordijnen met rolgordijnen heeft ook een ander voordeel, het dempt namelijk het geluid. Hierdoor wordt de akoestiek in de ruimte meteen veel aangenamer. Natuurlijk filtert het ook subtiel het daglicht waardoor je overdag een aangenaam licht in huis hebt. Dit maakt lezen, werken achter een laptop of televisiekijken meteen veel rustiger en prettiger.

Ook volledig verduisterende rolgordijnen? Laat ons je adviseren!

Stel je de rolgordijnen goed samen, dan kunnen ze volledig verduisteren. Wil jij dat ook? Of zoek je die ene mooie combinatie in raamdecoratie voor jouw interieur? Weet dan dat er bij ons een vast team voor je klaarstaat met veel kennis van zaken. Wij inspireren je, adviseren je en regelen het vanaf het inmeten tot en met de installatie. Altijd persoonlijk en altijd met aandacht. Nieuwsgierig? Kom dan snel naar onze experience center in Veldhoven. Je kunt voor de deur gratis parkeren.