HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij Vloerenbaas in Veldhoven ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij jou.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Verduisterende vouwgordijnen geven sfeer, warmte en privacy

Met verduisterende vouwgordijnen krijgt jouw interieur een uniek elan; ze brengen zowel warmte als sfeer in huis. Maar daarbij bieden ze ook veel privacy, weren de warmte en dempen het geluid. De ideale raambekleding dus die wij graag voor jou op maat maken zodat het perfect past in jouw interieur! Kom langs in onze experience center in Veldhoven en zie zelf uit welke mooie stoffen en dessins je kunt kiezen voor verduisterende vouwgordijnen.

Verduisterende stof als voering

Sommige stoffen zijn zo dicht geweven dat ze van zichzelf al weinig licht doorlaten. Maar vind jij een stof die wat meer semi-transparant is, veel mooier? Dan laat je die voeren met een verduisterende stof. Of je nu voor een verduisterende stof kiest of een stof die je laat voeren, wij maken ze altijd perfect op maat voor jouw interieur. Kies je overigens voor het voeren van een stof, dan is het belangrijk dat de voeringstof geschikt is voor de stof van het vouwgordijn. Het heeft bijvoorbeeld een gelijke krimptolerantie nodig zodat je het later wel kunt schoonmaken. De adviesbazen in ons team weten hier alles van en zullen je daar goed in adviseren als jij de stof voor de vouwgordijnen bij jou thuis wilt uitzoeken.

Rustige basiskleuren maar ook felle trendkleuren

Natuurlijk heb je ook bij de verduisterende vouwgordijnen een heel grote keus in stoffen, kleuren en dessins. Van rustige basiskleuren tot felle trendkleuren, je vindt in onze experience center in Veldhoven altijd de juiste stof voor jouw smaak, woonstijl en de kamer waarvoor je raamdecoratie nodig hebt, of dat nu de slaapkamer, kinderkamer, huiskamer of zelfs de badkamer is.

Mooi in combinatie met transparante gordijnen

Verduisterende vouwgordijnen zijn ideaal om een ruimte echt donker te maken, maar overdag is dat niet zo handig. Daarom combineer je ze met andere raamdecoratie zoals transparante gordijnen. Dan heb je overdag een subtiele lichtfiltering in huis terwijl je toch nieuwsgierige blikken blokkeert. Qua stofkeuze is ook hierin meer dan genoeg keus; je kunt bijvoorbeeld een bijpassende tint kiezen of met een totaal andere kleur voor een opvallend contrast gaan. Wat de keuze ook wordt, een combinatie van vouwgordijnen met ‘gewone’ gordijnen is sfeervol, prettig voor de akoestiek en praktisch voor het bepalen van de lichtinval en privacy in huis.

Verduisterende vouwgordijnen op maat gemaakt

Natuurlijk zorgen we ervoor dat als je bij ons verduisterende vouwgordijnen bestelt, ze ook perfect op maat gemaakt worden met een uitstekende afwerking. We letten er bijvoorbeeld op dat de baleinen en garen aan de kleur worden aangepast en dat bij een doorlopend dessin het lint aan de achterzijde van de stof wordt gestikt zodat het dessin niet wordt onderbroken.

Een vast team voor persoonlijk interieuradvies en vakkundige service

De adviesbazen van ons vaste team staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en vakkundige service. Ben je benieuwd wat we voor de raamdecoratie in jouw huis kunnen betekenen? Kom dan langs in onze experience center. Je vindt Vloerenbaas op 2 minuten van de snelweg in Veldhoven aan De Run. Er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Kom langs in onze experience center