HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Onze vouwgordijnen zijn perfect op maat. Bij Vloerenbaas ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Vouwgordijnen maken elk interieurstijl af

Vouwgordijnen in het interieur maken elke stijl af. Of je nu een moderne, romantische, retro of landelijke woonstijl hebt, ze staan er altijd heel mooi bij. Dat komt natuurlijk ook door de heel ruime keuze in stoffen. Met wel meer dan 1.250 verschillende stoffen is er natuurlijk altijd de juiste stof voor jouw interieurstijl. Kom die stoffen snel zelf bekijken in onze experience center in Veldhoven.

Van subtiele lichtfiltering tot optimale privacy

Met vouwgordijnen heb je heel veel mogelijkheden; je kunt er subtiel het licht mee filteren of optimale privacy mee bereiken. Wat het bij jou in huis wordt, hangt af van de stof die je kiest. Laat je de vouwgordijnen in een transparante stof uitvoeren, dan wordt het licht mooi gefilterd. Kies je voor een verduisterende stof, of laat je de stof van jouw keuze voeren met een verduisterende stof, dan is het de ideale raambekleding voor kamers waar je het echt donker wilt kunnen maken. Zoals in slaapkamers of kinderkamers. Overigens kun je een voeringsstof ook laten aanbrengen om de stof te beschermen tegen verkleuren als het voor een raam hangt waar de zon fel op schijnt, bijvoorbeeld aan de zuidkant.

Vouwgordijnen met gordijnen

Wil je wel wat privacy overdag zonder dat je steeds in het donker zit? Combineer transparante vouwgordijnen dan met mooie overgordijnen die je laat voeren met een verduisterende stof. Wij helpen je graag de perfecte combinatie te vinden voor jouw interieur!

Vouwgordijnen, voor elk type raam

Wat voor raam je ook hebt, je kunt er altijd vouwgordijnen voor hangen als raamdecoratie. Want behalve dat ze heel mooi en sfeervol zijn, zijn ze ook heel praktisch. Zo voorkomen ze veel warmteverlies via de ramen doordat wij ze laten maken van hoog-kwalitatieve stoffen.

Vouwgordijnen reinigen

Heb je stoffen vouwgordijnen dan zijn die ook eenvoudig zelf te reinigen. Hiervoor laat je ze eerst geheel naar beneden zakken waarna je de baleinen en verzwaringslat eruit haalt. Dan haal je de gordijnstof van het systeem af en kun je het volgens het wasvoorschrift reinigen. Volg de instructies van dat label nauwkeurig om zo krimp te voorkomen. Het vochtige gordijn hang je daarna terug met het klittenband en je brengt direct de baleinen en verzwaringslat weer aan. Maar let op: is de stof nog vochtig, dan mag het vouwgordijn niet opgetrokken worden!

Vouwgordijnen, altijd maatwerk bij Vloerenbaas in Veldhoven

Kies je voor vouwgordijnen bij Vloerenbaas dan weet je dat je maatwerk krijgt. De vouwgordijnen zijn altijd zorgvuldig afgewerkt met geblindzoomde zijzomen, stevige aluminium baleinen en garens van dezelfde tint als de kleur van de stof. De techniek waarmee de vouwgordijnen worden opgehaald is zodanig dat we ze ook voor grote raampartijen kunnen leveren; tot maar liefst 3,2 meter hoog bij 5 meter breed! De vouwgordijnen kunnen met een sterke rvs-ketting geleverd worden als je het handbediend wilt. Heeft elektrische bediening jouw voorkeur, dan kan dat natuurlijk ook!

Persoonlijk advies, interieurinspiratie en vakkundige service

Voor persoonlijk advies, volop interieurinspiratie en vakkundig inmeten, maken en installeren van vouwgordijnen ga je naar Vloerenbaas aan De Run in Veldhoven. Voor de deur is volop gratis parkeerruimte en binnen vind je een vast team van adviesbazen die van dinsdag tot en met zaterdag overdags voor je klaar staan. Wil je daarbuiten ons advies? Dan maken we daarvoor een afspraak met je. Kom je snel langs? We helpen je graag een keuze te maken uit onze ruime collectie vouwgordijnen en andere raamdecoratie!