HIER TE KOOP

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

1483

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen, mooi in elk interieur

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen met de befaamde honingraatstructuur zijn heel geschikt voor de meest uiteenlopende ramen. Van heel grote tot heel kleine ramen maar ook in serres, dakramen, lichtkoepels en ramen met afwijkende vormen. Maar bovenal zijn ze er in heel mooie stoffen, sommige met een lichte structuur en beschikbaar in veel kleuren. Zodat je altijd de uitvoering kunt kiezen die het beste staat bij jouw interieur. En wil je daar advies bij? Dan ga je naar jouw lokale specialist voor informatie en inspiratie.

In verschillende plooibreedtes beschikbaar

Ook de verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn beschikbaar in de drie plooibreedtes 25, 32 en 64 mm. Kies je voor de brede plooien in een groot raam, dan creëer je een robuuste uitstraling. Heb je echter een kleiner raam of een raam met een smalle glaslijst, dan zijn de smalle plooien heel geschikt. Zo kun je ook in draaikiepramen de Iso Plissé® plaatsen. En wil je dat doen zonder gaten te hoeven boren? Dan laat je ze monteren met het EasyClick-systeem.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. Jouw Toppoint dealer informeert je hier graag over.

Gecombineerd met in-between gordijnen

De verduisterende Iso Plissé® zijn echt verduisterend. Zo zijn er zelfs geen kleine gaatjes voor de koorden die de stof ophalen omdat die aan de binnenzijde verwerkt zijn. Superhandig dus, maar voor overdag is het wellicht te donker voor je. Combineer je dit raamproduct echter met transparante gordijnen of in-betweens, dan heb je een stijlvolle toevoeging aan het interieur waardoor je ook overdag geen directe inkijk hebt en mooi gefilterd licht binnen in huis krijgt.

Echt donker, ook bij een lichtkoepel of dakraam

Wie op een zolderkamer slaapt of in zijn kamer mooie lichtkoepels heeft weet dat het vroege ochtendlicht of teveel warmte heel vervelend kan zijn voor een prettige nachtrust. De verduisterende Iso Plissé® bieden dan echter uitkomst. Deze zijn isolerend en kunnen in elk type raam geplaatst worden waardoor ze de ruimte echt donker maken. De bediening van de Iso Plissé® is geen enkel probleem, er is volop keus in gemakkelijke bedieningsvormen zodat je ze altijd net zo open of dicht kunt zetten als jij dat wilt.

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen schoonmaken

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn gemakkelijk schoon te maken. Doordat ze stofwerend zijn afgewerkt is het zo nu en dan afvegen met een borstel voldoende. Wil je ze een keer echt wassen, dan is dat bij de meeste stoffen ook mogelijk. Kijk dan wel in het wasvoorschrift en zorg dat bij de elektrische uitvoeringen het water niet bij de techniek komt.

Op maat gemaakte verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Laat de verduisterende Iso Plissé® gordijnen op maat maken zodat ze perfect aansluiten bij jouw interieur. Dit wordt eenvoudig geregeld via jouw lokale specialist. Je krijgt daar persoonlijk interieuradvies, kunt alle kleuren en stoffen van de Iso Plissé® bekijken en de specialist meet het ook thuis voor je in waarna wij het op maat zullen maken. Zodat jij binnenkort heerlijk kunt genieten van deze mooie raamdecoratie in jouw huis.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon