HIER TE KOOP

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1483

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Verduisterende gordijnen maken het echt donker in de kamer

Wil je een kamer echt donker maken, dan kies je voor verduisterende gordijnen. Met een extra laag verduisteringsstof achter het gordijn van jouw keuze wordt de ruimte grotendeels of geheel verduisterd. Zonlicht of daglicht krijgt dan geen kans meer om door de gordijnen heen de kamer in te schijnen. En dat is wel zo prettig voor jouw nachtrust of die van jouw kinderen! Wil je persoonlijk advies over deze gordijnen voor een of meerdere kamers bij jou thuis? Ga dan naar de lokale specialist.

Verschillende verduisteringsstoffen

Verduisterende gordijnen zijn bij vrijwel elke stof mogelijk. Sommige gordijnstoffen zijn van zichzelf al verduisterend maar andere kunnen zo gemaakt worden. Hiervoor gebruiken we ons atelier een viertal verschillende verduisteringsstoffen:

  • Basic : een verduisteringsstof ter bescherming
  • Molton : biedt veel verduistering, absorbeert geluid en geeft de gordijnen een dikke, rijke uitstraling
  • Dimout : een soepele stof die grotendeels verduistert
  • Blackout: een soepele stof die de gordijnen geheel verduisterend maakt

Plooien in verduisterende gordijnen

Gordijnen worden met een verduisteringsstof wat zwaarder maar desondanks kunnen ze meestal wel in de gewenste plooi gemaakt worden; van een strakke enkele plooi tot de klassieke Tri-plooi of de trendy Wave-plooi die het gordijn perfect strak geplooid laat vallen. Wat precies mogelijk is in de gordijnstof gevoerd met verduistering van jouw keuze, en wat het beste staat bij jouw interieur valt hier natuurlijk niet te zeggen. De lokale specialist kan dat echter wel; hij adviseert je daar graag over en regelt het meteen als je dat wenst. Wil je graag een multi-functioneel gordijn dat zowel kan verduisteren als licht mooi gefilterd door kan laten? Wellicht is het Versus gordijn van Toppoint dan wel iets voor jou; dit 2-in-1 wavegordijn is lichtdoorlatend én verduisterend in één!

Vele voordelen

Verduisterende gordijnen hebben behalve het voor de hand liggende donker maken van een slaapkamer of kinderkamer, nog meer voordelen. Zo zijn ze perfect voor het dempen van geluid in holle ruimtes en weren ze warmte.

Persoonlijk interieuradvies voor verduisterende gordijnen

Heb je thuis al vouwgordijnen of lamellen voor de ramen hangen, dan kun je dat prima combineren met verduisterende gordijnen. Hiermee krijgt het interieur een luxe, warmere uitstraling en profiteer je meteen van de voordelen die deze gordijnen bieden. En vraag je je af of er wel verduisterende gordijnen zijn die passen bij jouw interieur? Ga dan eens naar de specialist bij jou in de buurt. Daar kun je de vele gordijnstoffen, de verschillende verduisteringsstoffen en de mogelijkheden voor de gordijnplooien zelf bekijken en je persoonlijk laten adviseren.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon