HIER TE KOOP

Verduisterende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen, ook elektrisch.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Verduisterende paneelgordijnen voor de slaapkamer of kinderkamer

Wie in de slaapkamer of kinderkamer ook paneelgordijnen wenst, die kiest natuurlijk het beste de verduisterende paneelgordijnen. Met alle voordelen van de gewone paneelgordijnen én de optie om het helemaal donker te maken. De perfecte raambekleding bij hoge ramen of een schuifpui in de slaapkamer.

In elke gewenste kleur en diverse dessins

Ook al klinken verduisterende paneelgordijnen erg donker, dat hoeven ze helemaal niet te zijn. Deze paneelgordijnen zijn beschikbaar in vrijwel elk gewenste kleur en in diverse dessins. Of je nu liever een rustige tint hebt voor in de slaapkamer of juist een vrolijk kleurtje dat past bij de kinderkamer, het kan allemaal!

Lekker koel met warmtewerende paneelgordijnen

Een slaapkamer moet lekker koel zijn, en dus wil je een gordijnstof die de warmte buiten houdt. Dat kan met deze verduisterende paneelgordijnen. De stoffen zijn beschikbaar met een metallic coating waardoor ze niet alleen optimaal het licht weerkaatsen maar ook de warmte. Daarnaast zijn er ook veel vlamvertragend, wel zo prettig als je ’s avonds graag nog kaarsjes wilt laten branden in de slaapkamer.

Gemakkelijke reiniging

Een gordijn in de slaapkamer heeft doorgaans niet veel te lijden, maar toch kan het wel vies worden. Gelukkig is de reiniging van de verduisterende paneelgordijnen kinderlijk eenvoudig. Vooral als ze bewerkt zijn met een teflon coating die een vuilafstotende laag op de stof aanbrengt. In zo’n geval is reiniging heel gemakkelijk en vaak zelfs onnodig. Ontbreekt de coatinglaag, dan is er natuurlijk meer kans op een vlek. Die is dan het beste te verwijderen met een borstel of droge doek. Gebruik echter nooit een schoonmaakmiddel en probeer het ook niet te verwijderen door hard te wrijven of te schrobben. Gaat de vlek er niet uit, vraag dan de specialist bij jou in de buurt om advies hoe je die vlek wel kunt verwijderen.

Sfeervolle combinaties voor de slaapkamer

Een mooi verduisterend paneelgordijn is op zich voldoende om een slaapkamer privacy te geven en tegen ongewenst lichtinval te beschermen. Toch kan voor meer sfeer in het interieur deze raamdecoratie goed gecombineerd worden. Bijvoorbeeld met transparante gordijnen. Zo kunnen overdag de panelen opzij geschoven worden terwijl de transparante gordijnen het licht zacht filteren en directe inkijk belemmeren.

Persoonlijk advies bij de woonwinkel in Voorburg

Voor de ideale samenstelling van jouw verduisterende paneelgordijnen laat je ze precies op maat maken in de stof en kleursamenstelling die jij wilt. Je kunt bijvoorbeeld voor een opvallende combinatie van een lichte tint boven en donkere tint onder kiezen of een strook in een bijpassend dessin over de breedte van alle panelen. Met zoveel tinten in verduisterend gordijnstof is er voldoende keus om elke kamer in stijl af te maken met bijpassende paneelgordijnen. Wil je daar persoonlijk advies over? Vraag dan jouw lokale specialist voor meer ideeën en de vele mogelijkheden. Hij adviseert je graag en helpt vanzelfsprekend met het inmeten en uiteindelijk installeren van de paneelgordijnen.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Verduisterende panelen