HIER TE KOOP

Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

1483

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

‘Online kon ik niet echt mijn keus maken. In de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik goed geholpen, ik wist niet dat er zoveel keus was, dat heb ik online niet gevonden. Heb nu reuze plezier van mijn plisségordijnen.’

‘Ga je voor een stoere, robuste look? Kies dan voor de een plissé met een bijzondere finish. Dit staat heel mooi bij de industriële look.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Verduisterende plisségordijnen, ook voor dakramen lichtkoepels

Moet het in jouw slaapkamer gewoon donker zijn als jij dat wilt? Kies dan voor verduisterende plisségordijnen. In prachtige uitvoeringen en natuurlijk ook heel geschikt voor draaikiepramen, dakramen en lichtkoepels. Vanaf nu heb je nooit meer last van ongewenste lichtinval, waar de ramen zich in jouw slaapkamer ook bevinden!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Jouw Toppoint dealer informeert je hier graag over.

Licht en privacy met verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen sluiten het licht helemaal buiten. Ideaal voor de slaapkamer en kinderkamer maar zeker ook een mooie optie voor de huiskamer. Natuurlijk wil je die overdag niet hermetisch afsluiten voor al het licht. Weet dan dat je ze ook heel handig in het midden kunt fixeren via het top-down-systeem zodat je ongewenste inkijk nog steeds blokkeert. Of combineer ze met ragfijne transparante gordijnen. Die filteren het licht, zijn geluiddempend en geven meteen een extra luxe elan aan jouw interieur.

Met smalle en brede plooien geschikt voor elk raam

Zoek je raamdecoratie voor de dakramen op zolder zodat je daar een fijne slaapkamer van kunt maken? Dan zijn deze verduisterende plisségordijnen een uitkomst. Ze zijn namelijk beschikbaar in smalle plooien van 20 mm waardoor ze ook op de smalle glaslijsten van die ramen passen. En heb je juist grote raampartijen waar je deze plissés voor wilt? Dan kies je de robuustere uitvoering met een plooi van 32 mm.

Voor de studeer- en werkkamer

Licht in het beeldscherm is heel storend, maar om meteen de kamer helemaal donker te maken met een verduisterend plisségordijn gaat wel wat ver. Toch kun je prima dit gordijn in de studeer- of werkkamer plaatsen. Je kunt ze immers ook halverwege het raam fixeren zodat het licht en de inkijk deels geblokkeerd worden. Of je combineert ze met in-between gordijnen die het licht mooi filteren.

Licht- en warmteweerkaatsend

Een extra voordeel van deze plisségordijnen is de coatinglaag die erop is aangebracht. Deze weerkaatst het licht én de warmte waardoor de ruimte nooit te warm zal worden. En wil je ook een vlamvertragend gordijn? Ook dan is er in ons assortiment volop keuze.

Stofwerende plisségordijnen

Zo schoon en fris als de plisségordijnen zijn als je ze koopt, zo schoon blijven ze natuurlijk niet altijd. Toch hoef je ze niet steeds opnieuw te wassen. Ze zijn namelijk stofwerend gemaakt en regelmatig even afvegen met een borstel is voldoende. Wil je ze een keertje wassen dan is dat meestal mogelijk. Check wel vooraf het wasvoorschrift en als je een elektronisch bediend plisségordijn hebt zorg je er natuurlijk voor dat het water niet bij de elektronica komt!

Verduisterende plisségordijnen op maat gemaakt

Vind jij de verduisterende plisségordijnen ook zo mooi? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij de specialist bij jou in de buurt en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Hij kan je ook alles vertellen over de bediening, dat ze zonder te boren gemonteerd kunnen worden, dat we ze voor jou op maat maken en natuurlijk uit welke soorten stoffen en structuren jij kunt kiezen.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon