HIER TE KOOP

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Verduisterende rolgordijnen, voor echt donkere kamers

In een slaapkamer wil je dat het donker is als jou dat uitkomt. En met verduisterende rolgordijnen kan dat ook. Deze raamdecoratie is er in verschillende stoffen en natuurlijk met heel veel variatie in kleuren en dessins. Een prima basis dus om jouw interieur mee te stylen. Voor inspiratie en informatie over rolgordijnen staat jouw lokale specialist altijd voor je klaar.

Uitgebreid aanbod

De stof van het rolgordijn bepaalt hoeveel licht erdoorheen kan. Verschil in weving, dikte en coating maakt dat het rolgordijn van zichzelf al verduisterend is of slechts ten dele. Het aanbod in verduisterende rolgordijnen is echter heel uitgebreid, je vindt er dus eigenlijk altijd wel de juiste raamdecoratie die past bij jouw interieur.

De voordelen van verduisterende rolgordijnen

De verduisterende rolgordijnen kennen naast het weren van licht nog veel andere voordelen. Zo bevat deze selectie ook een groot aantal die vlamvertragend zijn. Ideaal dus als je ’s avonds graag nog wat kaarsen brandt en prijs stelt op jouw privacy. Daarbij hebben deze rolgordijnen een thermische coating waardoor ze niet alleen het licht maar ook de warmte weren. En zijn sommige voorzien van een vuilafstotende coating; een beschermlaag waardoor reiniging eenvoudig en vaak zelf overbodig is.

Privacy overdag door mooie combinaties met andere gordijnen

Het uitbannen van het licht is natuurlijk ideaal voor ’s avonds of in de vroege ochtend als je graag wilt uitslapen. Maar stel je overdag ook prijs op jouw privacy zonder dat je de hele tijd in het donker wilt zitten, dan combineer je de verduisterende rolgordijnen heel mooi met verschillende andere soorten van raamdecoratie. Zoals transparante gordijnen of paneelgordijnen. Of je nu een stoer, stijlvol, landelijk of juist retro interieur hebt, er is altijd een aantrekkelijke match te maken. Kijk eens bij jouw lokale specialist voor meer inspiratie!

Geluiddempend en lichtfilterend

Combineer je de rolgordijnen met bijvoorbeeld transparante gordijnen, dan heeft dat ook meteen een geluiddempende werking waardoor de akoestiek in de ruimte aangenamer wordt. En het daglicht wordt subtiel gefilterd wat wel zo prettig is als je overdag rustig wilt lezen, t.v. kijken of werken achter de laptop..

Alle mogelijkheden van rolgordijnen bij jouw lokale specialist

De verduisterende rolgordijnen kunnen geleverd worden met elektrische bediening, zijn geschikt voor kleine tot hele grote en brede ramen en kunnen gemaakt worden voor draaikiepramen en dakramen. En wil je de techniek in een andere kleur dan het doek zelf? Dan is dat ook mogelijk. De specialist bij jou in de buurt kan je alles vertellen en laten zien over de vele mogelijkheden met verduisterende rolgordijnen. Ga snel langs voor meer informatie en als je wilt, maak je meteen een afspraak om de rolgordijnen thuis te laten inmeten.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon