HIER TE KOOP

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig en praktisch in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij jou.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Verduisterende vouwgordijnen voor sfeer, warmte en privacy

Zoek je een bijzonder element voor jouw interieur? Kies dan voor verduisterende vouwgordijnen. Ze creëren zowel warmte als sfeer en bieden meteen veel privacy, weren de warmte en dempen het geluid. Een ideale vorm van raambekleding dus die je met hulp van de specialist bij jou in de buurt ook nog perfect op maat kan laten maken voor elk type raam.

Voeren met verduisterende stof

Sommige stoffen zijn van zichzelf al zo dicht geweven dat ze geen licht doorlaten. Maar valt jouw keus op een stof die wat doorschijnend is? Dan kun je het laten voeren met een verduisterende stof. In beide gevallen kun je ze op maat laten maken waarbij het natuurlijk wel belangrijk is dat de voering past bij de stof van het vouwgordijn zelf. Zo moet de krimptolerantie gelijk zijn wil je deze later kunnen reinigen. De lokale specialist weet precies welke vouwgordijnen verduisterend zijn en wat de mogelijkheden zijn qua voering.

Rustige basiskleuren tot felle trendkleuren

Ook bij verduisterende vouwgordijnen is er een enorme keus in stoffen en kleuren. Van de bekende rustige basiskleuren tot felle trendkleuren en natuurlijk veel dessins. Zoek je een vouwgordijn voor de slaapkamer, kinderkamer of als basis voor de huiskamer? Je vindt altijd de passende stof in onze ruime collectie.

Mooi gecombineerd met transparante gordijnen

Verduisterende vouwgordijnen zijn ideaal om het licht en de warmte te weren, maar wil je ook overdag daglicht in huis, dan bieden ze geen privacy. Combineer ze daarom met mooie transparante gordijnen in een bijpassende of juist contrasterende tint. Het geheel geeft in elk geval extra sfeer en zorgt dat op elk moment van de dag voldoende privacy mogelijk is terwijl het licht mooi gefilterd wordt. Bovendien zorgt het ook voor extra geluiddemping waardoor de akoestiek in de ruimte aangenaam zal verbeteren.

Schoonmaken van vouwgordijnen

Wil je de vouwgordijnen schoonmaken dan kan dat veelal in de wasmachine. Controleer dan wel vooraf het wasvoorschrift op krimptolerantie en voor de juiste werkwijze.

Verduisterende vouwgordijnen op maat gemaakt

De verduisterende vouwgordijnen maken we altijd op maat. Of je nu raamdecoratie zoekt voor een serre, een erker of ramen met afwijkende maat, met vouwgordijnen is dat geen enkel probleem. En doordat het maatwerk is, is de afwerking ook altijd uitstekend. Zo worden de baleinen aan de kleur aangepast en bij een doorlopend dessin plaatsen we het lint aan de achterzijde zodat het dessin niet onderbroken wordt.

Vraag onze interieurstylisten om advies bij verduisterende vouwgordijnen

Voor elk interieur vind je in ons assortiment de juiste, verduisterende vouwgordijnen. Voor meer informatie of een interieuradvies op maat, ga je naar de specialist bij jou in de buurt.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon