HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Aluminium lamellen bij MrWoon

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen maken elk interieur wat stoerder. Waar je het ook mee combineert; hout, stof of steen, deze lamellen passen overal bij. Bovendien zijn ze heel praktisch dus ze passen ook letterlijk in elke ruimte. Ook als het vochtig is of als de ramen groot of schuin zijn. Wij maken ze op maat en geven advies voor raamdecoratie die past bij de totaalinrichting.

Moeiteloos bij licht en privacy

Aluminium lamellen zijn in gebruik natuurlijk niet veel anders dan die van pvc of stof. Ook hiermee regel je moeiteloos de lichtinval en privacy. Je zet ze open als je ongehinderd naar buiten wilt kijken, iets schuin om het licht te filteren en helemaal dicht als je totale privacy wenst. En moeten de ramen gelapt worden? Dan schuif je ze zo aan de kant.

Gemakkelijk in onderhoud

Aluminium lamellen zijn heel gemakkelijk in onderhoud. Om ze schoon te maken klik je ze uit de rail, plaats ze op een vlakke ondergrond en reinig ze met een zeepoplossing en zachte, vochtige doek. Eenmaal zeepvrij en droog hang je ze ook gemakkelijk weer terug.

Ook voor vochtige ruimtes

En natuurlijk zijn de aluminium lamellen heel geschikt voor een vochtige ruimte zoals de badkamer of keuken. Ze zijn namelijk zeer vochtbestendig waardoor het materiaal niet roest of schimmelt. Net als bij pvc bevatten ook de aluminium lamellen geen ketting of een verzwaringsgewicht omdat ze van zichzelf al strak naar beneden hangen. En heb je een heel grote raampartij, dan zijn deze lamellen ook mogelijk. Je kunt ze namelijk tot een breedte van 6 meter bestellen en in lamelbreedtes van 52, 70, 89, 127 en 250 mm. De aluminium lamellen van 250 mm worden op een lamelrail geplaatst.

Deskundig advies en veel inspiratie voor aluminium lamellen

Welke afmeting je ook nodig hebt; voor hele grote ramen, schuine of trapeze, de aluminium lamellen laten wij op maat maken. Bezoek ons eens aan de Herenstraat 1 in Voorburg en laat je informeren over de vele mogelijkheden. We helpen je ook graag een mooie combinatie in raambekleding uit te zoeken die heel goed past bij jouw smaak en interieur. En natuurlijk worden ze perfect passend geïnstalleerd doordat we altijd alle raamdecoratie eerst zelf inmeten.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

vind je bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.