HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Iso Plissé® gordijnen bij MrWoon

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen kunnen ook perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende
Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende
Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Iso Plissé® gordijnen in Voorburg; raamdecoratie met honingraatstructuur

De Iso Plissé® gordijnen zijn een echt luxe raamdecoratie. De bijzondere honingraatstructuur geeft het een elegante uitstraling en door de vele toepassingen en voordelen zijn ze ook heel functioneel. Zo zijn ze warmtebesparend, geschikt voor ramen met bijzondere vormen en kunnen ze zowel ruimtes verduisteren als licht subtiel filteren. Kom langs in onze woonwinkel in Voorburg en maak jouw keuze uit vele kleuren en dessins. Onze interieurstylisten helpen je daarbij met een persoonlijk interieuradvies.

Tot 25% energiebesparing

De honingraatstructuur van de Iso Plissé® gordijnen zorgt voor uitstekende isolerende werking die kan resulteren in een energiebesparing tot wel 25%. Doordat binnenin deze gordijnen een stilstaande luchtlaag ontstaat, houdt het de warmte binnen of juist buiten de deur.

Ideaal op de werkplek

Wie regelmatig thuis werkt of voor kantoor nog fijne raambekleding zoekt, maakt met de Iso Plissé® gordijnen een uitstekende keus. Ze voldoen namelijk aan de EU-normen voor lichttransmissie; de hoeveelheid licht die door een raamdecoratie mag schijnen. Met de Iso Plissé® gordijnen is er dus voldoende licht op een werkplek zonder dat je last hebt van hinderlijke lichtinval in een beeldscherm.

Voor elk raam, ook in afwijkende vormen

Met de vele soorten Iso Plissé® gordijnen, zijn er ook vele mogelijkheden. Ze passen bijvoorbeeld ook op ramen in afwijkende vormen of de wat lastigere plekken zoals een dakraam, lichtkoepel, draaikiepraam of een slope. Wil jij zeker weten of de Iso Plissé® gordijnen ook in de ramen bij jou thuis passen? Kom dan naar MrWoon in Voorburg, wij geven persoonlijk advies en meten de ramen zelf in. Je weet dan altijd zeker dat de raambekleding ook echt goed past.

Gemak met de Iso Plissé® gordijnen

Ga jij het liefste voor gemak? Dan stelt de Iso Plissé® gordijn je niet teleur. Je kunt de bediening ervan precies zo regelen als jij het wilt; met een handgreep, kindveilig koord, een handige draaistang of bedieningsstok als ze hoog hangen en natuurlijk ook elektrisch. Hetzelfde geldt voor de montage; wil je geen gaten laten boren in de kozijnen dan installeren we ze met het EasyClick-systeem. En door het top-down-systeem zijn de Iso Plissé® gordijnen op elke plek van het raam te schuiven, net waar jij het wilt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® gordijn is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft MrWoon Voorburg een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert jou hier graag over.

Combineer Iso Plissé® gordijnen met een mooi gordijn

Iso Plissé® gordijnen zijn er in een ruime keuze in stoffen, van transparant tot en met verduisterend. Wil je zowel een mooie lichtinval maar ook voldoende privacy? Dan combineer je de Iso Plissé® gordijnen met een mooi gordijn. Dat geeft jouw interieur een rijke uitstraling en maakt de akoestiek veel aangenamer.

Maatwerk

Natuurlijk laten wij de raamdecoratie voor jou op maat maken. Maar kom eerst eens naar onze showroom. Op ruim 350m2 vind je volop wooninspiratie en krijg je persoonlijk interieuradvies. En kies je dan deze mooie raamdecoratie, dan meten wij ze voor je in en laten ze in het atelier van MrWoon vakkundig op maat maken.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

vind je bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.