HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Duo rolgordijnen bij MrWoon

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

75

kleuren

Combineer eens donkere gordijnen met lichte muren.

Duo Rolgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst zien!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid, de kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Met een duo rolgordijn kies je voor een rolgordijn die op verschillende standen het licht kan filteren. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Duo-rolgordijnen creëren altijd de juiste sfeer

Duo-rolgordijnen stylen elk interieur met hun unieke uitstraling. De combinatie van transparante met niet-transparante stof in de raamdecoratie zorgt ervoor dat je altijd de juiste sfeer in jouw huis kunt creëren. Ongeacht of de zon nu fel schijnt of dat het juist somber weer buiten is en of je nu wel of geen privacy wenst, met duo-rolgordijnen regel je de juiste lichtinval en sfeer in een handomdraai. En combineer je ze overgordijnen, dan zijn ze helemaal de eye-catcher in jouw huis.

Extra effect met andere gordijnen

De stofstructuur van duo-rolgordijnen is absoluut uniek. Het doek bestaat deels uit transparante en deels uit dichte stofstroken. Door de opbouw van die stroken regel je zelf heel gemakkelijk het licht en jouw privacy. Ideaal dus als je overdag wilt genieten van de natuurlijke lichtinval terwijl je ’s avonds geen inkijk in jouw huis wenst.

Techniek van duo-rolgordijnen

Duo-rolgordijnen zijn al heel fraai om te zien, maar vaak is het slim om ze te combineren met andere gordijnen. Omdat je het gewoon mooi vindt; twee lagen raamdecoratie waarbij het duo-rolgordijn contrasteert met overgordijnen of juist stijlvol ton-sur-ton gecombineerd wordt. Of omdat je door die combinatie een geluiddempende werking in huis creëert.

Duo-rolgordijnen zijn leverbaar met een cassette in gelakt wit, geanodiseerd aluminium of in een Ral-kleur. De zijkanten zijn dan voorzien van een wit of grijs kapje. Ook het montageprofiel is leverbaar in wit of geanodiseerd aluminium. De zijkanten worden dan voorzien van een kapje in een bijpassende kleur.

Op maat laten maken

Het is duidelijk, voor jouw interieurstijl laat je duo-rolgordijnen op maat maken. Je hebt daarbij de keuze uit diverse kleuren en materialen voor zowel de transparante als dichte stof. Geef je de voorkeur aan een minimalistische look? Dan zijn er veel mooie basic kleuren. Wil je juist liever kleur in huis? Laat dan een mooie trendkleur in het duo-rolgordijn verwerken. En wie van gemakt houdt, kiest natuurlijk voor elektrisch bedienbare duo-rolgordijnen. Voor de afwerking zijn er meerdere mogelijkheden met onderlatten zoals de standaard onderlat maar ook onderlatten van massief aluminium afgewerkt met aluminium einddoppen of de designlat van 50 mm. Keuze genoeg dus, en om die keuze te maken helpen wij je. Met kundig advies van onze interieurstylisten en de vele voorbeelden ter inspiratie in onze woonwinkel in Voorburg.

Ontdek alles over duo-rolgordijnen bij MrWoon in Voorburg

Wil je meer weten over duo-rolgordijnen of ze eens zelf goed bekijken? Bezoek dan onze woonwinkel MrWoon in Voorburg. Als interieurspecialist in totaalinrichting hebben we op ruim 350m2 heel veel inspirerende voorbeelden en materialen. En natuurlijk helpen onze mensen je uit dat grote aanbod de juiste keuze te maken, met persoonlijk advies waarbij we uitgaan van jouw situatie, voorkeur en de mogelijkheden van jouw huis. Kom snel langs, de koffie staat klaar en parkeren voor de deur is gratis.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

vind je bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.