HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

EasyClick bij MrWoon

EasyClick

EasyClick

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren Plissé, Duette®Shades en Aluminium Jaloezieeën'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette® Shades.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven!

EasyClick is het meest vriendelijke systeem om te monteren binnen onze raamdecoratie collectie. Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn zonder te boren of schroeven. Het systeem bestaat uit een aluminium frame waarin een raamdecoratie product zoals een plissé, Duette®Shades of jaloezie geplaatst kan worden. Het frame wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband door ons op uw kozijn geplaatst. EasyClick is daarom de perfecte oplossing voor kunststof of aluminium kozijnen.

Het voordeel van EasyClick

EasyClick is perfect voor uw kunststof kozijnen en is daarnaast eenvoudig te verwijderen. Wilt u de ramen gaan wassen? Dan haalt u het frame eenvoudig los; deze zit namelijk met een magneetband op uw kozijn bevestigd. Zo kunt u zonder enige hinder uw ramen wassen. Na het wassen, klikt u de EasyClick weer gemakkelijk en snel tegen het raam. Lees in dit blog over de ervaringen met EasyClick. Natuurlijk kunnen ze bij MrWoon in Voorburg je alles vertellen over dit mooie systeem.

Plissé en Duette®Shades i.c.m. EasyClick

Het plissé model kunt u openen en sluiten door middel van een transparante handgreep. EasyClick voor Plissé en Duette®Shades is leverbaar in een aantal verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de plissé verkrijgen in top-down model. Bij deze uitvoering kunt u het systeem van bovenaf naar beneden openzetten of sluiten. Maar ook het top-down bottom-up model is mogelijk. Bij deze uitvoering kunt u het systeem zowel aan de bovenkant als aan de onderkant openzetten of sluiten. Hierdoor “zweeft” het stofpakket als het ware in het midden. Ideaal bij hoge ramen, zo kun je bovenaan je raam het gordijn naar beneden doen terwijl je onderaan het raam je gordijn dicht houdt tegen inkijk.

Aluminium jaloezieën voor EasyClick

Ook aluminium jaloezieën passen in het EasyClick systeem.  Net als de plissés zijn ook de jaloezieën te openen en sluiten met een transparante handgreep. Het tuimelen van de jaloezieën kan middels een tuimelstang. Wilt u uw EasyClick combineren met jaloezieën dan is dat mogelijk met een lamelbreedte van 25 mm.

Eindeloos veel kleurcombinaties

Bij MrWoon raamdecoratie hanteren we een gevarieerd aanbod aan kleuren, zowel voor onze plissé als voor onze jaloezieën. U kunt uw plissé of jaloezie openen en sluiten door middel van een transparante handgreep. Het tuimelen van uw jaloezie kan door middel van een tuimelstang. EasyClick i.c.m. een aluminium jaloezie is mogelijk met 25 mm brede lamellen en kan daarnaast ook op een deur of schuin raam geplaatst worden.

 

Vloeren

vind je bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.