HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Gordijnen bij MrWoon

Gordijnen

Gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen op maat.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Overgordijnen

Versus®

Kijkje in de showroom

Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval? Ik adviseer je graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Inbetween Lana

Inbetween Lana

Shabby Velvet

Inbetween Royal

Inbetween Lana

Piramide

Donegal

Monarch

InbetweenRoyal

Marsa

'Ik maak graag tijd voor je vrij.'

Muze XL

Loux

Inbetween Royal

Highlands en Inbetween Royal

Kelem

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

Sfeervolle gordijnen voor jouw interieur, in Voorburg

Zoek je sfeervolle gordijnen of heb je liever iets voor het raam dat praktisch is? Bij ons kies je gewoon voor allebei! Met gordijnen bepaal je immers de sfeer in jouw interieur, zorg je dat geluid gedempt wordt en warmte geïsoleerd. Mooie én praktische raamdecoratie vind je bij ons in Voorburg. Met bijzonder veel kleuren en dessins, in diverse materialen en voor elke ruimte in huis. En ze zijn al verkrijgbaar vanaf € 16,95. Nieuwsgierig? Kom dan deze gordijnen zelf zien en voelen in onze vestiging aan de Koningin Julianalaan 255.

Gordijnstoffen in een groot aanbod

Met zoveel verschillende huizen en smaken is het niet meer dan logisch dat wij een groot aanbod hebben van wel meer dan 1.500 gordijnstoffen. Van prachtige in-betweens of dichte stoffen tot brandvertragend materiaal en linnen voor een zachte look in een robuust interieur. En in het materiaal is er volop keuze variërend van grove matte structuren tot glanzende elegante stoffen. Wat jouw voorkeur ook is, je vindt het vast met de talrijke dessins, prachtig ontworpen door internationale designers.

Geluiddempend

Heb jij een stoer interieur met harde vloeren en muren en een inrichting van voornamelijk hout en metaal? Dan woon je prachtig, maar waarschijnlijk wel in een ruimte die hol kan klinken. Kies je echter voor de juiste raamdecoratie, dan kun je het geluid dempen. Bijvoorbeeld met verduisterende gordijnenstoffen die ook gevoerd zijn. Of je combineert in-betweens met passende overgordijnen. Zo ontstaat er meer sfeer in huis en een prettige akoestiek.

Gordijnen voor betere warmte-isolatie

Via de ramen kan tot wel 50% van de warmte in huis verdwijnen. Mooie gordijnen zijn er dus niet alleen voor de sfeer en een betere geluidsdemping in huis, ze beïnvloeden ook meteen de energierekening. Zeker bij grote ramen die naast het vele lichtinval ook warmteverlies veroorzaken. Gevoerde gordijnen houden dan de warmte binnenshuis en zomers juist buiten de deur.

Echt donker met verduisterende gordijnen

Natuurlijk wil jij niet wakker worden alleen maar omdat het licht wordt. En dat hoeft ook niet als je kiest voor verduisterende gordijnen. Sommige gordijnstoffen zijn van zichzelf al geheel verduisterend maar heeft een ander dessin of materiaal jouw voorkeur, dan laat je ze verduisterend maken. Dat kan met vier verschillende verduisteringsmaterialen variërend van dun tot dik en van redelijk tot geheel verduisterend. En behalve dat dit mogelijk is voor de slaapkamer of kinderkamers, kun je natuurlijk ook de woonkamer laten verduisteren. Naast verduisteren helpt het ook warmte te isoleren of inkijk te voorkomen.

Inspirerende woonwinkel met ruim aanbod

Wat voor gordijn je ook zoekt, wij helpen je de juiste keuze te maken. In onze inspirerende woonwinkel in Voorburg zijn heel veel interieurstijlen gepresenteerd en vind je een zeer ruim aanbod aan Toppoint gordijnen. Met deskundig advies en verrassende suggesties staan onze mensen staan voor je klaar waarbij we altijd rekening houden met jouw woonwensen en interieur. En ook voor de praktische kant ben je bij ons aan het goede adres; het inmeten en plaatsen wordt goed geregeld en de gordijnen laten we natuurlijk perfect op maat maken.

 

Marsa

Caliz

Vloeren

vind je bij MrWoon

Gardens

Lise

Perform

Piquet small

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.