HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Hordeuren

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn voor een mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis!’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Hordeur voor elk type deur, ook de extra grote deuren

Wil jij in jouw huis overal hordeuren? Dan maken wij die voor jou! Wij maken horren op maat en hebben ze voor elk type deur en in elke gewenste variant. Ook voor heel brede deuropeningen of juist hele hoge. En doordat elke hordeur op maat gemaakt is, sluiten ze altijd perfect en veroorzaken ze geen beschadigingen aan de kozijnen. Bezoek onze showroom vol wooninspiratie en voorbeelden van diverse horren en horrengaas in Voorburg, aan de Koningin Julianalaan.

Plissé hordeur met extra sterk horrengaas

De plissé hordeur is een sterke, functionele hordeur. Deze kan in vrijwel elke deur geplaatst worden. Hij neemt weinig ruimte in doordat hij mooi opzij schuift als je hem niet gebruikt of de buitendeur dicht hebt. En schuif je hem een klein stukje open, dan klapt hij niet ineens dicht maar blijft hij stevig staan. En doordat het horrengaas van deze hordeur geplisseerd is, is dit gaas veel sterker is dan vlak horrengaas.

Pendelhordeur, ideaal met kinderen of huisdieren

Of je nu kinderen of huisdieren hebt, in beide gevallen is de pendelhordeur de beste oplossing die je dan kunt kiezen. Deze hor opent namelijk naar beide kanten en sluit vervolgens weer vanzelf. Wel zo handig want dan blijft hij niet eindeloos openstaan en kunnen de kinderen en huisdieren gemakkelijk naar binnen of buiten. In het geval van huisdieren adviseren wij wel altijd om in de pendelhordeur huisdierengaas te plaatsen. Dit horrengaas is extra sterk en dus beter bestand tegen de scherpe nagels van huisdieren.

Scharnierende hordeur

Wil je een hordeur die net als een gewone deur niet naar beide zijden openklapt? Kies dan voor de scharnierende hordeur. Die lijkt op de pendelhordeur maar opent maar naar een zijde. En natuurlijk kunnen wij ook deze voor jou op maat afwerken met het horrengaas van jouw keuze. Zoals met extra transparant gaas (TTA-gaas) of juist pollenwerend gaas.

Schuifhordeur, voor grote deuropeningen

De naam zegt het al; deze is geschikt voor schuifpuien en andere grote deuropeningen. De schuifhordeur maken we tot 2 meter breed en wel 3 meter hoog. En is de deuropening groter? Dan laten we de twee deuren naar elkaar toe sluiten. Zo stellen we altijd de schuifhordeur samen geheel naar jouw wensen.

Hordeur op maat gemaakt

Voor een goede hordeur heb je natuurlijk maatwerk nodig. En dat vind je bij ons aan de Koningin Julianalaan in Voorburg. Ben je benieuwd welk type hordeur het beste past bij jouw situatie en wat er precies mogelijk is? Kom dan eens langs. We bespreken de vele mogelijkheden met je en zorgen dat de deuren nauwkeurig worden ingemeten zodat de horren altijd perfect passen.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Vloeren

vind je bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.