HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

In-between gordijnen bij MrWoon

In-between gordijnen

In-between gordijnen

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat je zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Inbetween Lana

Inbetween Cotton FR

Florie

brandvertragend

Versus®

Transparant en verduisterend in één!

Loux

Inbetween Cotton FR

Inbetween Etoffe

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

In-between gordijnen, voor mooi lichtinval en veel privacy

In-between gordijnen bieden een ideale combinatie van lichtinval en privacy. Prachtige, lichte gordijnen waardoorheen je wel naar buiten, maar niet naar binnen kunt kijken. En die het zonlicht wel naar binnen laten, maar het mooi filteren door de zachte stof. Wie gordijnen zoekt waarbij je kunt genieten van het daglicht én van privacy, bezoekt onze winkel aan de Koningin Julianastraat in Voorburg.

Vitrage of halftransparante gordijnen

In-between gordijnen worden ook wel eens halftransparante gordijnen of vitrage genoemd. Maar wat voor naam je het ook geeft, ze creëren altijd een prachtig diffuus licht en brengen zo sfeer in elk interieur.

In-between bij MrWoon in Voorburg

De collectie in-between gordijnen bij MrWoon in Voorburg bestaat uit veel diverse soorten. Zoals de uni-varianten in mooie basic en actuele trendkleuren, de glanzende stoffen maar ook grovere weefsels. En de dessins variëren van gedrukt tot geweven. Kortom, in onze zaak vind je altijd een halftransparant gordijn dat past bij jouw interieur. Ook het nieuwe Versus® gordijn van Toppoint kun je bij ons vinden. Dit 2-in-1 Wave gordijn kun je zowel als transparant als verduisterend gordijn gebruiken!

Kwaliteit in materiaal

Ook in het materiaal is er veel te kiezen bij de in-betweens. Er zijn gordijnen van sterke, synthetische garens, brandvertragende garens en stoffen van synthetische garens gemengd met linnen, katoen en/of wol. Zo heeft elke stof een eigen karakter met unieke eigenschappen waarbij de hoge kwaliteit wel standaard is.

Gordijnen voor elk moment van de dag

Met een in-between heb je een gordijn voor elk moment van de dag; zo biedt het overdag voldoende privacy terwijl je gelijktijdig van het daglicht profiteert. Een belangrijk voordeel voor zowel thuis als op kantoor. En wil je ook ‘s avonds privacy, dan combineer je deze gordijnen met bijvoorbeeld overgordijnen, jaloezieën of rolgordijnen. Net wat jij mooi en belangrijk vindt in raambekleding. En wil je advies of inspiratie voor de vele opties met in-between gordijnen voor jouw huis of interieur? Dan kom je naar onze zaak in Voorburg.

Grote collectie in-between gordijnen bij MrWoon in Voorburg

Met een bijzonder grote collectie in-between gordijnen en de vele voorbeelden die je ter plekke kunt bekijken, slaag je bij MrWoon in Voorburg gegarandeerd. En wat je ook kiest voor jouw interieur, wij helpen je vanaf de eerste ideeën tot en met het inmeten en uiteindelijk plaatsen van de op maat gemaakte in-betweens.

 

Caliz

Moved

Banda

Vloeren

vind je bij MrWoon

Perform

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.