HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Jaloezieën bij MrWoon

Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën

250

kleuren

Ideale combinatie: jaloezieën en gordijnen!

Jaloezieën verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De doordachte details. De houtsoorten, het glanzende of matte aluminium. De eindeloze kleuren.'

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Scala® XL7

elektrisch tot 690 cm

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Jaloezieën zijn tijdloos, mooi, filteren perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig. Voor iedere ruimte is er een jaloezie.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Jaloezieën, de ideale raamdecoratie

Jaloezieën zijn een multifunctionele raamdecoratie die ook nog heel goed staan in het interieur van elke ruimte. Zowel bij grote als kleine ramen, in de huiskamer, keuken of badkamer en om het licht én de privacy te regelen, jaloezieën zijn gewoon de ideale raamdecoratie! En je koopt ze op maat gemaakt bij de woonwinkel in Voorburg, MrWoon.

Voor elke ruimte in huis

Het grote voordeel van een jaloezie is dat het gebruikt kan worden in elke ruime. Zo zijn er houten jaloezieën, ideaal als sfeervolle raambekleding in een huiskamer of slaapkamer terwijl de aluminium variant met zijn superieure afwerking heel geschikt is voor in een vochtige ruimte zoals een badkamer of keuken. Aluminium jaloezieën zijn namelijk vocht- en schimmelwerend waardoor ze niet roesten of schimmelen. Als je wilt, kun je ze dus jarenlang laten hangen.

Gemakkelijk schoonmaken

Een ander groot voordeel is dat jaloezieën gemakkelijk zijn in onderhoud. Je zet ze open en verwijdert het stof en vuil regelmatig met een plumeau. En zit er nog een hardnekkige vlek? Dan neem je ze even af met een vochtig doekje. Zo blijven ze mooi schoon en gaan lang mee.

Licht en privacy? Zo geregeld!

Met jaloezieën regel je heel gemakkelijk het licht in huis en beperk je net zo eenvoudig de inkijk. Je kantelt ze gewoon in de juiste positie. En is er toch nog teveel lichtinval via de kieren aan de zijkant van de jaloezieën? Dan combineer je ze dan met een bijpassend gordijnen. Het contrast van de harde en zachte materialen is verrassend, geeft de ruimte een bijzondere sfeer en werkt verduisterend. En met de vele stoffen en dessins in gordijnen is er altijd een combinatie te vinden die past bij de gekozen jaloezieën en de ruimte in jouw huis. In onze showroom van 350m2 vind je volop voorbeelden en wooninspiratie om de mooiste combinatie voor jouw interieur samen te stellen.

Elektrisch bedienbare jaloezieën

Voor wie het helemaal gemakkelijk wilt hebben, laten we de jaloezieën elektrisch bedienbaar maken. Dit is bij zowel de houten als bij de aluminium jaloezieën mogelijk. Beide versies hebben de optie voor een afstandsbediening en een wandschakelaar.

Ladderband bij houten en aluminium jaloezieën

Ook kun je de lamellen laten afwerken met een ladderband. Dit is een bredere band die het gebruikelijke koord vervangt en de gaatjes van de lamellen meteen bedekt. Deze ladderbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De ladderband is bij de aluminium jaloezieën mogelijk bij de lamelbreedtes 50 en 70 mm en bij de houten variant van 50 en 65 mm breed.

Voor grote en kleine ramen

Wil je jaloezieën voor het raam, laat je dan goed adviseren welke breedte het beste past in jouw interieur. Wij helpen je daar graag bij en je kunt bij ons uit de volledige collectie kiezen. Zo zijn de aluminium jaloezieën beschikbaar in 16, 25, 35, 50 en 70 mm breed. Bij de houten jaloezieën heb je de keuze uit 25, 50 en 65 mm breed.

Laat je adviseren over jaloezieën bij jou in huis

De afmetingen van de ramen zijn geen enkel probleem met jaloezieën. Deze laten we namelijk gewoon precies op maat voor jou maken. We komen eerst bij jou thuis de ramen inmeten waarna we ze op maat laten maken in het atelier van MrWoon. Wil jij dat ook? Kom dan eens langs op de Koningin Julianalaan in Voorburg en we staan voor je klaar met persoonlijk en deskundig interieuradvies.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.