HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Kuatro vloerkleden

volledig custom made

Kuatro vloerkleden

Kilim

Kuatro vloerkleden

Clusters

548

kleuren

Kuatro vloerkleden koop je ook bij MrWoon!

Kuatro vloerkleden moet je in het echt zien!

De structuren, weving, kleuren en afwerking

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en afgeleverd. Erg blij met het resultaat”.

‘Op zoek naar een vloerkleed waar je je eigen personal touch aan kan geven? Kies dan een Kuatro vloerkleed, custom made. Uniek in vloerkleden’.

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Door de vakman gemaakt

City Hand Loom

Blossom Blush

Unique - grijs

City collection

Diamonds grijs

Berber DR 266

Moon

Kuatro Custom carpets

Kuatro vloerkleden, bij MrWoon in Voorburg

Ook vloerkleden van Kuatro vind je bij MrWoon in Voorburg. Een verrijking van ons assortiment in kleden en tapijten. Want dit bijzondere merk levert vloerkleden van hoge kwaliteit, in bijzondere uitvoeringen waarbij custommade ontwerpen en afmetingen mogelijk zijn en die zijn gemaakt onder goede omstandigheden. Wat jouw woonstijl ook is, een Kuatro vloerkleed brengt warmte en elegantie in jouw interieur!

Kwaliteit met diverse materialen

Met een Kuatro vloerkleed kies je dus voor kwaliteit. De kleden zijn van diverse materialen gemaakt zoals wol, katoen, jute of het luxueze, zijdeachtige en weelderige Tencel maar worden ook in verschillende samenstellingen daarvan uitgevoerd. Van heel zacht tot stoer ruw, de collectie bevat het gehele scala!

Verrijking van elk interieur

Wat ook opvalt in het assortiment Kuatro vloerkleden zijn de warme kleuren, diepe tinten en rijke dessins. Van moderne uitvoeringen tot klassieke stijlen, met uiterst luxe uitstralingen tot een vintage look; de kleuren en het design van deze kleden verrijken elk interieur.

Geknoopte of handgeweven vloerkleden

De vloerkleden zelf zijn geknoopt of handgeweven met behulp van technisch geavanceerde weefgetouwen. Maar bij het handwerk wordt ook een groot beroep op ervaring gedaan; het productieproces om handgeweven kleden te maken is namelijk tijdrovend en het meest complex en arbeidsintensief van deze tijd!

Standaardmaten én op maat gemaakt

Wil je snel een vloerkleed? Dan is het goed om te weten dat de standaardmaten bij de leverancier altijd op voorraad zijn en dus vrij snel geleverd kunnen worden. Wil je juist een vloerkleed in een afwijkende maat? Dan is dat ook mogelijk alleen moet je dan wel op een wat langere levertijd rekenen.

Met jouw eigen design

Naast maatwerk in afmetingen levert Kuatro ook maatwerk in design! Met een aantal templates is het mogelijk om het design helemaal naar wens te maken. Er is bijvoorbeeld veel keuze in materiaalsoort en afmetingen en er kan uit wel meer dan 300 kleuren gekozen worden (wol en viscose). Zo kun je een uniek vloerkleed samenstellen, geheel afgestemd op jouw interieur!

Kies ook voor een Kuatro vloerkleed in je buitenruimte

Niets is lekkerder dan heerlijk buiten zitten en ook hiervoor heeft Kuatro een prachtig vloerkleed ontwikkeld. Handgemaakt, 12 mm dik en verkrijgbaar in 4 kleuren. Zo maak je ook je buitenruimte helemaal zoals jij dit wilt.

Goede arbeidsomstandigheden

De Kuatro vloerkleden worden ontworpen in Europa en vooral in India geproduceerd. Kuatro heeft daar een eigen fabriek zodat ze rechtstreeks invloed hebben op de kwaliteit, de arbeidsomstandigheden en leefsituatie van medewerkers. Ze garanderen dan ook dat de kleden niet door kinderen zijn gemaakt maar door arbeiders met goede voorwaarden. Ook zetten ze zich actief in voor betere leefomstandigheden van hun medewerkers.

Bekijk de Kuatro vloerkleden zelf, bij MrWoon in Voorburg!

Met de Kuatro vloerkleden breng je sfeer en persoonlijkheid in huis. Wil je advies welke stijl of welke kleuren het beste in jouw interieur passen? Of hulp bij het op maat maken van een custommade vloerkleed? Kom dan naar onze woonwinkel in Voorburg. Wij hebben daar veel stalen van deze vloerkleden en onze stylisten staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies!

 

Spike

Cala beige - jute

Outdoor

Sunshine - blue

Sunshine - grey

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je raam, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Gordijnen en horren

ook bij MrWoon