HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Lamellen bij MrWoon

Lamellen

Lamellen

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Lamellen; praktisch en tijdloos, voor elk type raam

Lamellen zijn heel praktisch en ongekend tijdloos. Vaak worden ze gekozen bij grote raampartijen omdat er zoveel mogelijk is qua maatvoering, omdat het licht en de privacy er zo goed mee geregeld kan worden en omdat het goed te combineren valt met andere raamdecoratie. Verticaal zijn ze er in vele varianten; van aluminium en pvc tot stof en in diverse kleuren en structuren. Bekijk het ruime aanbod bij MrWoon raamdecoratie in Voorburg.

Iso Reflex®, aluminium, pvc en stoffen lamellen

Weet jij wat je moet kiezen? Iso reflex®, aluminium, pvc of stof? Het is afhankelijk van jouw wensen, het interieur en natuurlijk jouw smaak. Maar wat je ook kiest, je kunt ze altijd op maat laten maken. We adviseren je daar graag bij zodat de lamellen altijd optimaal zijn afgestemd op jouw interieur.

Verschillende lamelbreedtes

Lamellen zijn net als jaloezieën, in verschillende lamelbreedtes verkrijgbaar. Het is maar net wat jij mooi vindt en wat het beste past bij jouw interieur. Zoek je een oplossing voor een grote raampartij of vind jij een stoere uitstraling mooi? Dan zijn de brede lamellen heel geschikt. Wil je liever een subtielere look of zoek je raambekleding voor kleinere ramen? Dan kies je de smalste variant.

Voor schuifpuien…

Zoek je de ideale raamdecoratie voor schuifpuien? Denk dan eens aan lamellen. Met de beschikbare afmetingen zijn ze geschikt voor grote raamoppervlaktes. En wil je bij het openzetten van de schuifdeur de overige ramen nog wel bedekken? Dan schuif je gewoon een deel opzij en laat je de rest in de gewenste stand hangen.

… en grote ramen of trapeze ramen

Ook zijn lamellen heel geschikt voor ramen die niet de standaard afmetingen hebben. Zoals hele grote, hoge ramen en ook trapeze ramen, de zogenoemde ‘slope ramen’. Lamellen kunnen namelijk vaak in grotere afmetingen geproduceerd worden en ze zijn geschikt voor raampartijen met een schuine zijde. Heb jij ramen in huis met een afwijkende maat of helling? Kom dan eens langs in onze winkel en we bespreken graag de mogelijkheden in raamdecoratie met je.

Glazenwasfunctie

Een echt handigheidje is de glazenwasfunctie. Hiermee koppel je het lamelpakket los van de bedieningsunit met slechts een druk op de knop. Zo kun je het hele pakket gemakkelijk met de hand verschuiven. Bijvoorbeeld om… juist, de ramen te lappen. Bedien je de lamellen met het koord, dan koppelt het pakket zich ook zo weer vast. Deze optie is overigens niet beschikbaar voor de 250mm brede versie.

Advies over lamellen, in Voorburg

Voor wooninspiratie, praktische informatie over raamdecoratie of deskundig advies ga je naar Voorburg. Aan de Koningin Julianalaan in Voorburg vind je onze winkel. Met een team van raamdecoratie-specialisten helpen we je graag met persoonlijk advies waarbij jouw wensen en woonsituatie centraal staat. Zien we je snel? Je parkeert gemakkelijk en gratis bij ons voor de deur.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.