HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Louis de Poortere

voor elk interieur een mooie keuze

Louis de Poortere

voor elk interieur een mooie keuze

Louis de Poortere

voor elk interieur een mooie keuze

548

kleuren

Louis de Poortere koop je ook bij MrWoon!

Louis de Poortere vloerkleden moet je in het echt zien!

De structuren, weving, kleuren en afwerking

Klantervaring

“Goed advies gekregen bij deze woonwinkel. Met foto’s van mijn woonkamer erbij heb ik een prachtig vloerkleed uitgezocht. Hier heb ik nog jaren plezier van!”

‘Louis de Poortere heeft een zeer groot aanbod. Altijd wel een vloerkleed die perfect in jouw interieur past.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Uyuni Tunupa

Fahrenheit Polar Vortex

Agadir

Soho Copper

Desertgrass

Babylon Sherbet

Uyuni Citrine Load

Antiquarian Heriz Serayorange

Cracks Dark Pine

FW medaillion Jade

Madmen Griff Copperfield

Prachtige karpetten van Louis de Poortere, bij MrWoon in Voorburg

Voor een uitgebreide keus uit de collectie karpetten van Louis de Poortere ga je naar MrWoon in Voorburg! Want dit prachtige merk in tapijten is bij ons verkrijgbaar. Zowel voor kamerbrede tapijten, karpetten, traplopers en custommade tapijten. Zoek je een karpet dat sfeer en persoonlijkheid in jouw interieur brengt? Bezoek dan onze winkel en laat je verrassen door deze prachtige vloerkleden!

Eeuw aan vakmanschap in vloerkleden

Louis de Poortere is een Belgisch merk dat nu al vier generaties lang door de eigen familie wordt gerund. Zij hebben inmiddels meer dan een eeuw aan vakmanschap in vloerkleden opgedaan, en het resultaat daarvan tonen wij in onze winkel! De collectie is breed, modern en toegankelijk. Maar vooral geschikt voor elk type interieur!

Flatweave tapijten = vloerkleden met een vintage look

Of je nu in een hypermoderne loft woont, op een oude boerderij of een sfeervolle stadswoning, voor elk type huis en voor elke woonstijl is er een mooi karpet van Louis de Poortere. Ze hebben diverse collecties met elk zo’n 15 ontwerpen waardoor er veel keuze is in design en kleurstelling. Ook zijn ze trendsetter in flatweave tapijten; vloerkleden met een vintage look dankzij verweerde stukken en een ingewikkeld stikdetail.

Antiquarian- en de Sari-collectie

De karpetten van Louis de Poortere vallen op door de steeds terugkerende subtiele melange van Oosterse motieven met een Westers tintje. Maar, dit wordt heel divers toegepast! Zo is er de Antiquarian-collectie die met bekende patronen in medaillon-vormen en vervaagde kleuren een stijlvol element in huis vormt. Maar ook de bijzondere Sari-karpetten die geïnspireerd zijn op Indiase tapijten waarin restanten Sari-zijde worden verwerkt. Deze karpetten hebben een unieke kleurschakering in een opvallend streeppatroon en is leverbaar in talloze kleursamenstellingen.

Mad Men-collectie in karpetten

Heel anders is weer de Mad Men-collectie. Dit zijn ‘vintage sixties’ karpetten met rechte en gebroken lijnen in een combinatie van matte en glanzende garens afgewisseld met zwierige of hoekige penseelstreken. Een opvallende lijn in deze collectie is bijvoorbeeld Fahrenheit dat geïnspireerd is op de krassen die schaatsers achterlaten op de Wollman Rink, de ijsbaan in Central Park.

UYUNI-collectie: karpetten met structuur

Wie meer structuur in karpetten zoekt, kan onder meer kiezen uit de vele dessins van de UYUNI-collectie. De kleden uit deze collectie zijn geweven met een mix van garens. Hierdoor is er een gelaagde structuur ontstaan en hebben de kleden horizontale ribbels in twee kleuren.

Uitstekende kwaliteit en handmatig afgewerkt

De collectie vloerkleden van Louis de Poortere is dus divers en bijzonder met unieke dessins, maar altijd van uitstekende kwaliteit. Elk karpet is van meerdere lagen gemaakt waarbij uitsluitend met materiaal is gewerkt van hoge kwaliteit. Ook worden deze karpetten allemaal handmatig afgewerkt.

Persoonlijk interieuradvies, ook bij de karpetten van Louis de Poortere

Deze en veel meer karpetten van Louis de Poortere zijn in diverse stalen te zien en te voelen in onze woonwinkel in Voorburg. En wie geen keus kan maken uit zo’n groot aanbod, die kan altijd terecht bij onze interieurstylisten. Zij helpen je graag met persoonlijk interieuradvies en denken met je mee hoe jij met een vloerkleed jouw huis kan verrijken. Wil je dat ook? Maak dan snel een afspraak en bezoek onze winkel in Voorburg!

 

Wcollection Leather 1503

Sari More Sandalwood

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je raam, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Gordijnen en horren

ook bij MrWoon

PVC vloeren

vind je bij MrWoon