HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

MrWoon Voorburg

ook voor de mooiste meubelmerken

483

keuzes

Van Zuiver, Bodilson en Dutchbone worden wij enthousiast! Deze merken passen bij iedereen.

Combineer je meubels met mooie raamdecoratie en vloeren voor een compleet plaatje

'Deze koop je niet online maar wil je gezien hebben.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wij maken met de meubels van Bodilson, Zuiver en Dutchbone graag uw interieur compleet.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Meubels van Bodilson, Zuiver en Dutchbone, wij zijn fan!

Voor een compleet interieur kom je naar MrWoon in Voorburg. Bij ons vind je namelijk ook een collectie van de mooiste meubelmerken. Of je nu een tijdloos of klassiek interieur hebt, stoer of industrieel of juist trendy, wij hebben voor elke woonstijl een verrassend aanbod in meubels van Zuiver, Bodilson en Dutchbone. Kom je snel kijken?

Van een nieuwe stoel tot een complete metamorfose

Een fijn interieur is een plek waar jij je prettig voelt. En zo’n vibe creëer je met een inrichting die bij jou past maar waarbij ook de raamdecoratie, kleuren, wanden, vloeren en de meubels goed op elkaar zijn afgestemd. Het gehele plaatje moet kloppen zeg maar. Vandaar dat wij alles in huis hebben om die totale wooninrichting voor jou te verzorgen. Of je nu een complete metamorfose wenst, of alleen een nieuwe stoel zoekt.

De mooiste meubelmerken

De ene woonwens is de andere niet. En dus hebben wij een collectie van heel diverse maar stuk voor stuk exclusieve meubelmerken. Zo is er eigenlijk altijd wel een meubelstuk dat past bij jouw interieur. Van een grote zitbank tot een bijzondere wandklok, je vindt het in onze woonwinkel aan de Koningin Julianalaan in Voorburg.

Bodilson; eigentijdse meubels met een stoere uitstraling

Bodilson is zo’n meubelmerk. Een merk van eigentijdse meubels met een stoere uitstraling. Het materiaalgebruik is gevarieerd en verrassend. Zo vind je bij Bodilson net zo gemakkelijk een rustieke tafel als een strak uitgevoerde metalen kast. De stijl van dit meubelmerk varieert eveneens met soms een knipoog naar het verleden terwijl een meubelstuk net zo gemakkelijk met een moderne twist is uitgevoerd. Welk item je van Bodilson ook kiest, het geeft jouw interieur altijd sfeer.

Zuiver; een eigentijds en betaalbaar Nederlands woonlabel

Een ander meubelmerk in onze collectie is Zuiver, een Nederlands label met een groot assortiment van vriendelijk geprijsde producten. Typerend van het Zuiver-merk is de twist die je in elk meubelstuk terugziet; trendy, fris, jong en vooral origineel. Een eigenzinnige collectie die naadloos aansluit op elke woonstijl!

Dutchbone; sfeervolle meubels van een opvallend meubelmerk

En dan Dutchbone, een opvallend meubelmerk met meubels die geïnspireerd lijken door de meest uiteenlopende plekken ter wereld. Van industrieel tot handgemaakt en net zo geschikt voor een landelijk interieur als voor een stadse loft. Kenmerkend is in ieder geval de sfeervolle uitstraling van elk uniek item waardoor het altijd een prettige toevoeging in jouw ruimte zal zijn.

Persoonlijk interieuradvies bij MrWoon in Voorburg

Welk merk je kiest voor jouw meubels maakt natuurlijk niet zo heel veel uit. Het gaat erom dat het past bij jouw smaak, jouw interieur en jouw woonwensen. Om dat goed op elkaar af te stemmen, kun je altijd bij ons terecht. Onze interieurstylisten staan voor je klaar om jou een persoonlijk interieuradvies te geven. En dankzij het grote assortiment in onze winkel kun je de verschillende meubelstukken ook meteen zelf zien en proberen.