HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Overgordijnen bij MrWoon

Overgordijnen

Overgordijnen

Overgordijnen

1483

kleuren

Combineer eens donkere gordijnen met lichte muren.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je in het echt bewonderen!

'De dessins, het enorme aanbod.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wanneer je twijfelt over het combineren van kleuren en stoffen, maak foto’s en we stemmen het helemaal voor af.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Donegal

Gordijnen vormen de basis

Donegal

Hortus

Recife en Kashmir

Monarch

Highlands en Inbetween Royal

Monarch

Kelem

Yills

Overgordijnen voor elk interieur

Overgordijnen passen eigenlijk in elke ruimte. Met een warme, elegante uitstraling geven ze sfeer aan elk interieur en hebben daarbij ook nog vele andere voordelen. Zo houden ze zomers de warmte buiten maar ’s winters juist binnen en geven ze ’s avonds veel privacy. En wil jij een goede nachtrust? Dan laat je de overgordijnen voeren met een verduisterende stof. Voor overgordijnen die passen bij jouw smaak en interieur bezoek je MrWoon in Voorburg.

Voordelen van overgordijnen

Met hun dikke, soms ook verduisterende stof zijn overgordijnen de ideale vorm van raamdecoratie om privacy in huis te creëren. Maar ze bieden meer voordelen. Zo zijn ze ook geluiddempend waardoor de akoestiek in huis een stuk prettiger wordt. En door de perfect isolerende werking is het huis zomers heerlijk koel terwijl het ’s winters binnen warm blijft.

Verduisterend

Ook al zijn ze niet allemaal van zichzelf verduisterend, dat is nog geen reden om niet de stof of het dessin van jouw voorkeur te kiezen. Je wilt immers wel het gordijn dat jij mooi vindt en dat past in jouw interieur. En dat is ook goed mogelijk. Want elk gordijn kunnen we laten voeren met een verduisterende stof. Hiervoor werken we in ons atelier met vier verschillende stoffen zodat er altijd een is die net zo verduisterend werkt als gewenst en dik of soepel genoeg is voor de juiste uitstraling.

Overgordijnen op maat maken

Net als andere gordijnen laat je ook overgordijnen op maat maken. Heb je de stof, de kleur, een eventueel dessin en de uitvoering van de gordijnplooi gekozen, dan kun je de gordijnen laten verduisteren. Voor de vele mogelijkheden hierin en de diverse stoffen kom je langs in onze woonwinkel in Voorburg. En heb je uiteindelijk de keuze gemaakt, dan laten we alles op maat maken in het atelier van MrWoon. Daar wordt nog echt vakwerk geleverd, zo voeren ze bijvoorbeeld de gordijnen nog handmatig.

Combineren van overgordijnen

Overgordijnen zijn ideaal om te combineren met andere raamdecoratie zoals plisségordijnen, in-betweens of transparante rolgordijnen. Ga voor een bijpassende of juist contrasterende combinatie met de overgordijnen en creëer een spannend, sfeervol of verrassend interieur. Precies wat jij wilt dus, want het kan allemaal met ons ruime assortiment gordijnstoffen. Zoek je inspiratie voor zo’n mooie combinatie? Dan ontmoeten we je graag in onze woonwinkel in Voorburg.

De juiste stof, plooi en dessin voor jouw interieur

In onze woonwinkel vind je overgordijnen met elk dessin en in elke kleur. Van modern strak tot robuust linnen maar ook uni-kleuren van glanzend egaal tot grovere weefsels. De gordijnen met dessin zijn er met zowel geweven prints als gedrukte. Maar daarnaast is er ook volop keuze in gordijnplooien en de manier waarop je de overgordijnen wilt laten afwerken. Zo staat bij een moderne raampartij de strakke Wave-plooi, een enkele retourplooi of rvs-ringen goed terwijl de dubbele plooi of koperkleurige ringen juist klassieker en speelser ogen.

Overgordijnen in Voorburg

Voor alle voorbeelden, mogelijkheden en inspiratie kom je naar de interieurstylisten van MrWoon in Voorburg. Aan de Koningin Julianalaan ontvangen we je met een kop koffie of thee en vooral heel veel inspiratie en persoonlijk advies. Zodat je al snel weet welke combinatie de optimale uitvoering zal zijn voor jouw huis.

 

Lise

Shabby Velvet

Lise

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.