HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Paneelgordijnen bij MrWoon

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Kies je voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Paneelgordijnen bij onze woonwinkel in Voorburg

Paneelgordijnen zijn bijzonder stijlvol én heel erg functioneel. Zo kun je ze gebruiken als raambekleding, scheidingswand in een ruimte en als decoratie. Maar ook voor ramen van schuifpuien of hele grote raampartijen vormen deze gordijnen een praktische en mooie oplossing. En dan kun je ze ook nog in heel veel uitvoeringen laten maken, helemaal naar jouw wens. Kom snel kijken naar de mogelijkheden of laat je inspireren in onze woonwinkel in Voorburg.

Licht en privacy

Met paneelgordijnen regel je op speelse wijze de lichtinval in een kamer. Elk paneel is individueel bedienbaar en kan op verschillende posities neergezet worden. Zo bepaal je gemakkelijk zelf het licht en de privacy in de ruimte, geheel naar jouw wens.

Als scheidingswand

Grote ruimtes zijn soms zo groot dat ze niet meer praktisch zijn. Gebruik je dan een paneelgordijn als scheidingswand, een zogeheten roomdivider, dan verdeel je de ruimte eenvoudig in twee kleinere ruimtes. En doordat elk paneel apart te verschuiven is, zijn ze op elke gewenste plek neer te zetten. Superhandig dus, zowel thuis als op kantoor.

Paneelgordijnen bij een schuifpui

Een grote schuifpui geeft je een prachtig uitzicht en heerlijk veel licht. Maar soms vind je dat licht en die inkijk wellicht teveel. Dan zijn paneelgordijnen de ideale raambekleding; als je de schuifpui openzet, schuif je de panelen zover opzij dat de doorgang vrij blijft terwijl de rest van de ramen bedekt blijven. Bijvoorbeeld omdat je het felle zonlicht wilt weren of wat privacy wenst. En wil je ze wel openschuiven maar ben je niet zo blij met alle inkomende pollen en insecten? Plaats er dan gelijk een hordeur in. Samen met de paneelgordijnen is dat een perfecte combinatie bij de schuifpui.

Voor grote, hoge ramen

Ook bij grote, hoge ramen kun je kiezen voor paneelgordijnen. Deze zijn leverbaar tot 3.000 mm hoog en 1.300 mm breed. De bediening kan zowel hand- als koordbediend en gaat geruisloos. Heel geschikt dus voor die forse raampartijen.

Verschillende stofsoorten in één paneelgordijn

Dat je verschillende kleuren en diverse stofsoorten in een paneelgordijn kunt verwerken, is zo’n ander fijn voordeel. Je kunt dan kiezen voor verschillende kleurenpaletten waarmee je de panelen mooi afstemt op jouw interieurstijl. Of varieer met transparantie; met een verduisterende stof onderin en een transparante stof bovenin het paneelgordijn.

Paneelgordijnen op maat

Paneelgordijnen laten we altijd op maat maken maar eerst bepalen we samen met jou welke uitvoering het beste past bij jouw smaak, interieur en wensen. Kom daarom eens langs in onze woonzaak voor totaalinrichting. Daar zie je alle soorten raamdecoratie, doe je veel inspiratie op en krijg je persoonlijk advies van onze interieurstylisten. En kies je de paneelgordijnen? Dan regelen wij dat ze nauwkeurig worden ingemeten en natuurlijk mooi geïnstalleerd.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.