HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Plisségordijnen bij MrWoon

Plisségordijnen

Plisségordijnen

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet je voelen en de lichtdoorlatendheid zie je pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Semi transparante plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Niet alleen kun je kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Plisségordijnen voor vrijwel elk type raam

Met smalle (32 mm) en zeer smalle (20 mm) plooien is een plisségordijn een uiterst elegante oplossing die in bijna elk type raam geplaatst kan worden. Van ramen met smalle kozijnen tot dakramen, draaikiepramen en lichtkoepels. Wil je weten of ze ook in de ramen in jouw huis passen? Of mooi staan in jouw interieur? Kom dan naar MrWoon Raamdecoratie in Voorburg. In onze winkel voorzien we je graag van deskundig advies.

Transparant, semi-transparant en verduisterend

In wat voor stof, structuur of kleur je de plisségordijnen ook zoekt, je vindt ze bij ons aan de Koningin Julianalaan in Voorburg. Wij hebben transparante, semi-transparante en verduisterende plisségordijnen en een speciale collectie met coating waardoor ze licht- en warmtewerend zijn en soms ook vuilafstotend.

Ook geschikt voor dakramen, tuimelramen en lichtkoepels

Raamdecoratie voor niet-standaard ramen kan heel lastig zijn. Maar dat is niet het geval met plisségordijnen. Doordat hierbij zijgeleiding wordt gebruikt, passen ze ook op lastige ramen zoals lichtkoepels, draaikiepramen, dakramen en ook tuimelramen. En wil je een ongestoorde nachtrust, ook als je op zolder slaapt? Dan zorgen de verduisterende plisségordijnen er in ieder geval voor dat het daglicht je niet ongewenst zal wekken.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft MrWoon Voorburg een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialisten informeren je hier graag over.

Bediening van plisségordijn: met stang, stok, ketting of elektrisch

Bij hoge ramen of dakramen worden ze in de gewenste stand gezet op de manier die jij wilt; met een gewone koord- of kettingbediening en handgrepen in verschillende materialen of een draaistang, bedieningsstok of elektrobediening. Zeker de elektrische bediening is erg handig bij plisségordijnen die geplaatst worden in hogere ramen zoals een lichtstraat of dakraam.

Gecombineerd met gordijnen

Kies je voor plisségordijnen in jouw interieur, dan is de verduisterende variant natuurlijk niet noodzakelijk. Je kunt net zo goed transparante plissés combineren met gevoerde overgordijnen. Dat geeft zowel meer sfeer en privacy maar het dempt ook het geluid en houdt de warmte buiten. En overdag filteren de plissés op subtiele wijze het licht en kunnen ze op elke hoogte in het raam worden geplaatst, bijvoorbeeld om directe inkijk te hinderen.

Ga naar MrWoon in Voorburg voor advies

Passen de plisségordijnen ook mooi bij jou thuis? Als je dat zeker wilt weten, dan laat je je natuurlijk informeren door een interieurspecialist en die vind je in Voorburg bij MrWoon. Met interieurstylisten, volop voorbeelden en stalen om zelf te zien wat er mogelijk is en natuurlijk deskundig advies over de plisségordijnen in jouw huis. En kies je voor deze mooie raamdecoratie, dan zorgen wij dat ze vakkundig worden ingemeten. Zo heb je mooie en perfect passende gordijnen waar je nog lang van gaat genieten.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.