HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

PVC lamellen bij MrWoon

PVC lamellen

PVC lamellen

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

PVC lamellen, gemak en functioneel in elk interieur

PVC lamellen staan voor functioneel gemak. En doordat ze op maat gemaakt kunnen worden in heel veel kleuren en dessins, is er ook altijd een die past bij jouw interieur. Ben je benieuwd wat er allemaal mee mogelijk is en welke kleur goed zou staan in jouw huis? Bezoek dan eens onze showroom vol wooninspiratie in Voorburg.

Lichtinval en privacy zo geregeld

Met verticale lamellen regel je het lichtinval en de privacy met het grootste gemak. Wil je veel licht en vrij naar buiten kijken? Zet ze dan in de open stand. Liever meer privacy en minder licht? Dan kantel je ze wat schuiner. En ’s avonds zijn ze in een handomdraai weer gesloten zodat de privacy optimaal is en het licht niet naar binnen schijnt.

Transparantie

Wist je dat je pvc lamellen transparant kunt maken? Je laat de lamellen dan perforeren met kleine gaatjes, net zoveel als dat geschikt is voor de lichtinval die jij wenst. Voorbeelden daarvan kun je bij ons in de woonwinkel aan de Koningin Julianalaan zelf komen bekijken.

Onderhoudsvriendelijke lamellen

PVC lamellen zijn heel gemakkelijk schoon te maken; klik ze uit de rail, leg ze op een vlakke ondergrond en maak ze schoon met een zachte, vochtige doek en een zeepoplossing. Als ze daarna zeepvrij en droog zijn, dan hang je ze zo weer terug. Heel onderhoudsvriendelijk dus.

Vochtbestendig

Een ander voordeel van de pvc lamellen is de vochtbestendigheid. Ze kunnen prima in een vochtige ruimte geplaatst worden zoals de badkamer of keuken. Het materiaal roest niet en doordat er geen stof in de lamellen zit, is er ook geen risico op schimmelvorming.

Lamelbreedtes

In tegenstelling tot de stoffen lamellen worden pvc lamellen niet voorzien van een ketting en verzwaringsgewicht. De pvc lamellen hangen van zichzelf al strak naar beneden dus dat is niet nodig. De pvc lamellen kunnen tot 6 meter worden geleverd en zijn beschikbaar in lamelbreedtes van 52, 70, 89, 127 en 250 mm. De brede pvc lamellen, van 250 mm, worden op een lamelrail geplaatst.

PVC lamellen, op maat gemaakt

PVC lamellen kunnen in verschillende lamelbreedtes gemaakt worden voor ramen tot 6 meter breed. Wil je meer weten over de vele mogelijkheden of advies voor jouw interieur? Kom dan naar onze woonwinkel in Voorburg. Onze specialisten zijn er om je van persoonlijk advies te voorzien en zorgen ervoor dat de lamellen worden ingemeten en vakkundig op maat gemaakt.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.