HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

PVC vloeren bij MrWoon

PVC vloeren

PVC vloeren

548

kleuren

Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en vele mogelijkheden. Maak een afspraak.

Een PVC vloer koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuur, het materiaal, de zachtheid, de demping.'

Klantervaring

“Eindelijk een keus kunnen maken. Een mooie Therdex vloer in visgraat is het geworden. MrWoon heeft het leggen van de vloer ook perfect geregeld”.

‘Een vloer vervang je niet zomaar, daar heb je goed advies bij nodig en iemand die je ontzorgt.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je raam, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Gordijnen en horren

ook bij MrWoon

Kom langs en bekijk onze collectie >

Jouw PVC vloer op maat bij MrWoon Voorburg

Therdex PVC; natuurlijke vloeren voor elk interieur

Een houten vloer in huis geeft sfeer, warmte en een eigen look aan elk interieur. En gemaakt van PVC biedt het ook nog eens veel voordelen. Geen wonder dus dat je bij MrWoon in Voorburg prachtige PVC vloeren vindt in een natuurgetrouwe houtlook. Therdex PVC vloeren om precies te zijn; een topproduct van hoge kwaliteit en bovendien milieuvriendelijk.

Voordelen van PVC

PVC heeft van zichzelf al veel voordelen. Zo heeft het een akoestische demping, is het duurzaam en onderhoudsarm, kan het eenvoudig schoongemaakt worden en is geschikt voor elke ruimte, ook waar het vochtig is! En ook al is het een kunststof vloer, de uitvoering van PVC vloeren is heel divers; betonlook, leisteen, eiken of visgraat, om maar wat te noemen. Vrijwel elke soort vloer kan heel realistisch nagebootst worden in PVC. Een ideale vloer dus voor elke woonstijl.

Natuurgetrouw hout met voelbare nerf

Met ons ruime aanbod van exclusieve merken is het dan ook niet verrassend dat we ook voor de PVC vloeren een topproduct hebben geselecteerd; de Therdex PVC vloeren. Een bijzondere en comfortabele vloer die heel natuurgetrouw hout nabootst. ‘Register embossed’ heet dat; een uiterst verfijnde techniek waardoor op de PVC planken de houtnerf of houtstructuur niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar aanwezig is. Dankzij onder meer deze techniek zijn de Therdex PVC vloeren zo echt, dat je bijna het hout kunt ruiken…

Jarenlang onderhoudsarm!

Waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Wie geen zin heeft om veel tijd aan het onderhoud van een vloer te besteden, zal bijzonder gelukkig zijn met deze PVC vloeren. Doordat ze standaard zijn voorzien van een harde, matte coating (PU) is de vloer beschermd tegen beschadigingen en voorzien van een zachte glans. Het jaarlijks strippen of schuren van de vloer om het daarna in de olie te zetten is niet meer nodig. Even stofzuigen en dweilen is genoeg om de vloer jarenlang mooi en strak te houden!

Kwaliteitsvloer voor thuis of projectmatig gebruik

Door hun duurzaamheid en natuurlijke uitstraling zijn Therdex PVC vloeren geschikt voor in huis maar ook voor projectmatig gebruik. Zo blijft deze robuuste vloer jarenlang mooi ongeacht of het in een kantoor, showroom, een zorginstelling of op een school geplaatst is. Een echte kwaliteitsvloer dus waar de leverancier ook garant voor staat; 15 jaar maar liefst bij normaal gebruik voor de Therdex Exclusive en Regular en 10 jaar bij de Therdex Basic. Voor projectmatig gebruik gelden andere voorwaarden.

Beoordeel de vloer zelf in onze woonwinkel in Voorburg

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Of benieuwd hoe deze vloer in het echt voelt en eruit ziet? Kom dan snel langs in onze woonwinkel in Voorburg. Ons ruime assortiment bevat namelijk naast een brede collectie Therdex PVC vloeren ook tapijt, karpetten, raamdecoratie en meubels. En je kunt bij ons altijd rekenen op een persoonlijk interieuradvies van een van onze woonstylisten. Mogen we binnenkort ook over jouw interieur meedenken?