HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Raamhorren

32

combinaties

Raamhorren zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Raamhor voorkomt insecten en pollen in huis

’s Avonds in bed nog even lezen terwijl het raam openstaat? Reken dan maar op bezoek van muggen en andere insecten. Of laat overdag de slaapkamer luchten terwijl buiten het gras wordt gemaaid. Of het nu insecten zijn of pollen, allebei kunnen ze jouw nachtrust flink verstoren. Dit voorkom je met een raamhor, want via onze woonwinkel MrWoon in Voorburg, laten we die altijd perfect op maat maken voor elk raam in jouw huis.

De hor voor het draaikiepraam

Heb jij een draaikiepraam, zo’n raam dat naar binnen toe open draait? Dan adviseren wij daarvoor de vaste raamhor. Deze is speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden bij naar binnen draaiende ramen en ze passen in aluminium en kunststof maar ook in houten ramen. De afwerking is heel vernuftig waardoor ze zonder te boren in het kozijn kunnen worden geplaatst. En door de speciale afdichting beschadigen ze het kozijn niet terwijl de raamhor wel perfect aansluit.

Voordelen van een raamhor

Ook heeft een raamhor veel voordelen. Ze zijn dus ideaal bij draaikiepramen, sluiten soepel en zijn geschikt voor de extra grote ramen. En om te zorgen dat een raamhor niet teveel opvalt in het interieur is er veel aandacht besteed aan het design. Ze zijn daarom gemaakt met een aluminium frame, kunnen uitgevoerd worden in een vijftal profielkleuren en je hebt zelfs de keuze in het soort en de kleur van het horrengaas.

Welke raamhor past het beste bij jouw huis?

Een alternatief voor de vaste raamhor is de rolhor of inzethor. Welke raamhor het beste past bij jouw huis, is afhankelijk van het type raam, of je de hor ook regelmatig eruit wilt hebben en natuurlijk wat jij zelf prettig in gebruik vindt.

Advies in raamhorren bij MrWoon in Voorburg

Kom eens langs in onze woonwinkel MrWoon in Voorburg en we bespreken graag de verschillende raamhorren met je. Ook kun je de diverse opties en soorten horrengaas in onze zaak zelf bekijken en natuurlijk zijn wij er voor je om alle vragen te beantwoorden en je van persoonlijk advies te voorzien. Maar welke raamhor je ook kiest, wij zorgen er sowieso voor dat ze perfect passen doordat we elk raam zelf inmeten waarna de hor op maat gemaakt kan worden.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.