HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Rolgordijnen bij MrWoon

De mooiste rolgordijnen

De mooiste rolgordijnen

De mooiste rolgordijnen

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Transparante rolgordijn

Semi transparant rolgordijn

Gratis inspiratie magazine


Kijkje in de showroom

Verduisterend rolgordijn

Duo rolgordijnen

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Rolgordijnen, geschikt voor vrijwel elk raam

Rolgordijnen zijn de ideale raamdecoratie omdat ze geschikt zijn voor elk type raam. Van heel grote raampartijen tot kleine, bij draaikiepramen en voor ramen in vochtige ruimtes. Overweeg je om rolgordijnen te kopen? Kom dan langs bij de woonwinkel van MrWoon in Voorburg om je te laten inspireren, adviseren en natuurlijk voor deskundige hulp bij het inmeten en ophangen.

Functioneel en sfeervol

Rolgordijnen zijn beschikbaar in veel verschillende stoffen en vele soorten afwerking; van transparant tot verduisterend, met diverse wevingen, in verschillende stofdiktes of zelfs met coating of screendoek. Ze worden geleverd met een cassette en kunnen ook met zijgeleiding geplaatst worden voor meer verduistering. De afwerking is standaard kleurgecoördineerd; de metalen steun met kunststof kapjes en de kunststof ketting worden afgestemd op de kleur van het doek. En geef je de voorkeur aan een metalen afwerking? Dan zijn een metalen ketting en zijkapjes ook mogelijk. Naast deze vele functionele eigenschappen brengen ze ook sfeer in het interieur, ook als je ze combineert met andere gordijnen. Zo maken verduisterende rolgordijnen met in-betweens of transparante gordijnen samen een stijlvol en modern interieur.

Rolgordijnen bij grote ramen

Heb je een groot of heel groot raam thuis? Dan is dat voor rolgordijnen geen probleem. Ze worden tot wel 4,2 meter breed geproduceerd. En is het raam nog groter dan de maximale breedte? Ook dan zijn er passende oplossingen. In zo’n geval koppelen we twee gordijnen tot een breedte van wel 8 meter en kunnen ook de nog grotere raamoppervlaktes bekleed worden.

Rolgordijnen bij draaikiepramen of dakramen…

In steeds meer huizen worden draaikiepramen geplaatst. Handige ramen maar niet alle raamdecoratie past daarbij. Rolgordijnen daarentegen zijn wel geschikt voor draaikiepramen waarbij je ook nog kunt kiezen voor zijgeleiding. Het gordijn zit dan aan de zijkant vast waardoor het mooi strak voor het raam blijft zitten, ook als het raam gekanteld wordt. En natuurlijk past een rolgordijn ook goed in een dakraam doordat het schuin geplaatst kan worden terwijl het doek op spanning blijft. De blank aluminium omlijsting is voor deze uitvoering speciaal ontwikkeld om een maximale verduistering te verkrijgen. Het past in de meeste type dakramen en wordt altijd in de raamlijst geplaatst.

… of in de badkamer en keuken

Door het hoge vochtigheidsgehalte in de badkamer en keuken is het belangrijk om bij de keuze van raamdecoratie altijd goed naar het materiaal te kijken. Wil je in die ruimtes rolgordijnen, dan is het slim om ze te voorzien van een screendoek. Deze speciale stof is vocht- en schimmelwerend en dus bestand tegen vocht. En schoonmaken gaat heel eenvoudig; gewoon met een licht vochtig doekje.

Raamklinken vermijden

Raamklinken zijn onhandige obstakels. Je kunt er dan voor kiezen om ze contra-rollend op maat te laten maken. De stof rolt dan aan de voorzijde van de buis af in plaats van aan de achterzijde en zo worden de raamklinken niet geraakt door de gordijnen. En heb je thuis ramen in een lastige hoek? Ook dan kan een contra-rollende versie de kier mooi verkleinen.

Eenvoudig monteren van rolgordijnen

Ook kun je ze voorzien van een montageprofiel. Deze bevestig je aan het plafond of tegen de wand waarna je het eenvoudig plaatst. Wil je dit niet zelf doen? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem, want wij doen dat graag voor je!

Advies en voorbeelden van rolgordijnen bij MrWoon Raamdecoratie in Voorburg

Wil jij ook rolgordijnen? Vraag dan een van onze specialisten in interieur en raambekleding om advies op maat. Of bekijk eerst in onze winkel in Voorburg de vele mogelijkheden, kleuren en dessins en laat je informeren over de optie om ze elektrisch bedienbaar te maken. Heel handig bij onder meer grote raampartijen. We helpen je graag een keuze te maken die past bij jouw woonwensen en interieurstijl. En om te zorgen dat jij optimaal kunt genieten van jouw rolgordijnen op maat, worden ze altijd na aankoop eerst ingemeten en tenslotte vakkundig geïnstalleerd.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Screendoek, ook voor rolgordijnen

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.