HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Iso Plissé® gordijn!

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Iso Plissé® gordijnen, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen, ideaal voor elk type raam

De semi-transparante Iso Plissé® gordijnen met de honingraatstructuur zijn een ideale raamdecoratie voor heel grote ramen en ramen met een afwijkende vorm. Heb je een driehoek als raam, een erkerraam of een dakraam, lichtkoepels of slopes waar je raamdecoratie voor zoekt? Kom dan naar MrWoon in Voorburg en we laten je zien hoe de Iso Plissé® gordijnen daar heel geschikt voor zijn.

Drie plooibreedtes

Of je nu een robuuste uitstraling bij een groot raam wenst of juist raambekleding voor kleine ramen met een smalle glaslijst zoekt, bij ons slaag je altijd. Zo heeft de Iso Plissé® gordijnen drie verschillende plooibreedtes waar je uit kunt kiezen: met smalle plooien van 25 en 32 mm of de brede plooi van 64 mm.

Veel kleuren en stoffen bij de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

De Iso Plissé® gordijnen zijn beschikbaar in veel kleuren en heel diverse stoffen, en dat is voor de semi-transparante versie niet anders! Kom snel in onze ruime showroom kijken, daar vind je heel veel stoffen, kleurstalen en voorbeelden. Volop wooninspiratie dus en natuurlijk persoonlijk interieuradvies.

Mooi met overgordijnen

Wel daglicht en toch overdag wat privacy? Dan zijn de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen ideaal. En wil je overdag ongehinderd naar buiten kunnen kijken, dan is er het top-down-systeem. Daarmee zet jij ze vast op de gewenste hoogte. ’s Avonds biedt deze raambekleding echter niet complete privacy omdat ze wat doorschijnen. Dat los je op door ze te combineren met prachtig gevoerde gordijnen. Dit is niet alleen heel praktisch, het geeft jouw interieur ook een rijkere uitstraling en zorgt voor een aangename akoestiek.

De bediening van de Iso Plissé® gordijnen bij een dakraam of lichtkoepel

De Iso Plissé® gordijnen zijn erg geschikt voor grote ramen, ramen van ongebruikelijke vormen en hoge ramen zoals in een plafond of lichtkoepel. En natuurlijk moeten ze dan wel gemakkelijk bediend kunnen worden. Daarom heb je bij deze raamdecoratie de keus uit diverse bedieningsvormen; van handbediend tot elektrisch en ook met een bedieningsstok. Een andere handigheid is de manier waarop de koorden die de stof ophalen en neerlaten, zijn weggewerkt; ze zitten tussen de stoflagen in en zijn dus niet zichtbaar en de Iso Plissé® gordijnen zijn daardoor mooi strak afgewerkt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft MrWoon Voorburg een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert jou hier graag over.

Reinigen van de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

De semi-transparante stoffen van Iso Plissé® gordijnen zijn tot wel 25% energiebesparend, vlamvertragend én stofwerend. Reinigen is heel eenvoudig; gewoon afvegen met een borstel en als het nodig is kunnen de meeste gewassen worden. Volg daarbij wel nauwkeurig het wasvoorschrift en kijk bij de elektrische variant uit met water.

Handig voor elk beeldscherm

Lichtinval in een beeldscherm is heel storend, zowel op de werkplek bij de computer als in de woonkamer waar de televisie vlakbij een raam staat. De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen lossen dit echter heel gemakkelijk op; ze filteren het licht en voorkomen ongewenste lichtreflectie op de schermen.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij MrWoon in Voorburg

De semi-transparante Iso Plissé® gordijnen vind je bij MrWoon Raamdecoratie in Voorburg. Kom langs en bekijk de gehele collectie, laat je inspireren door ons totaalaanbod in wooninrichting en krijg natuurlijk persoonlijk interieuradvies. En kies je voor deze mooie raamdecoratie dan meten we ze zelf bij jou thuis in zodat ze in ons atelier vakkundig op maat worden gemaakt.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.