HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Semi-transparante paneelgordijnen

Semi-transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen adviseer ik zeker voor kantoor.

Semi-transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Ook semi-transparante paneelgordijnen vind je bij MrWoon in Voorburg

Semi-transparante paneelgordijnen bieden privacy en laten het licht prettig door. Ze zijn dik genoeg om directe inkijk naar binnen te verhinderen en nog dun genoeg om voldoende licht door te laten. En ook deze paneelgordijnen zijn ideaal bij schuifpuien en grote, hoge ramen met hun hoogte die tot wel 3.000 mm mogelijk is. Bekijk ze zelf in onze woonwinkel MrWoon in Voorburg; meer dan 350m2 wooninspiratie in totaalinrichting.

Veel kleuren, prints en verschillende eigenschappen

De paneelgordijnen leveren we met uiteenlopende prints, in basic en in trendy kleuren en natuurlijk ook met verschillende eigenschappen. Geef jij de voorkeur aan een paneelgordijn dat nog wel licht doorlaat zonder jouw privacy prijs te geven? Dan kies je deze semi-transparante paneelgordijnen voor jouw interieur.

Vlamvertragende en warmtewerende stoffen

De stoffen waarvan de semi-transparante paneelgordijnen worden gemaakt, hebben verschillende opties. Zoals een metallic coating die ook warmtewerend werkt. En veel zijn ook gemaakt conform de Duitse norm B1 en/of Franse norm M1 wat de vlamvertragende functie aangeeft.

Semi-transparante paneelgordijnen reinigen

De reiniging van semi-transparante paneelgordijnen is doorgaans erg eenvoudig. Zeker als je een paneelgordijn kiest met teflon coating die een vuilafstotende beschermlaag vormt voor de gordijnstof. Dan is de reiniging van de gordijnen erg gemakkelijk en vaak niet eens nodig. Is het gordijn niet voorzien van een coatinglaag, dan kan er natuurlijk wel een vlek op komen. Probeer deze dan te verwijderen met een droge doek of borstel en ga in geen geval hard wrijven, schrobben of aan de slag met een schoonmaakmiddel. Krijg je de vlek er niet uit, vraag ons dan om advies.

Combinaties voor jouw interieur

Combineer het semi-transparante paneelgordijn met een andere vorm van raamdecoratie en maak jouw interieur helemaal af. Kies bijvoorbeeld voor verduisterende rolgordijnen die je tegen het raam aan bevestigt. Zo maak je het dan zelfs met de semi-transparante stof van de paneelgordijnen toch helemaal donker in de ruimte. Meer van dit soort voorbeelden zie je in onze zaak in Voorburg. Of vraag om advies voor jouw interieur aan een van onze stylisten.

Wooninspiratie in Voorburg

Met een unieke afwerking zorg je dat de semi-transparante paneelgordijnen een perfecte match vormen met jouw interieur. Laat bijvoorbeeld een paneel van verschillende kleuren stof maken of combineer meerdere panelen in bijpassende kleuren. Of kies voor houten latjes die je dwars op de panelen laat bevestigen. En zijn er zowel grote als kleine ramen? Dan gebruik je dezelfde stof voor de paneelgordijnen en voor de rolgordijnen zodat je met een uniforme look rust creëert in het interieur. Spreken dit soort ideeën je aan maar wil je toch net wat anders? Of moet je het eerst zelf zien? Dan kom je naar onze woonwinkel in Voorburg. Met heel veel visuals, stoffen en voorbeelden in verschillende stylen doe je absoluut nieuwe wooninspiratie op voor jouw huis.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.