HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Semi-transparante plisségordijnen bij MrWoon

Semi-transparante plisségordijnen

Semi-transparante plisségordijnen

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Semi-transparante plisségordijnen bij MrWoon in Voorburg

Voor voldoende daglicht in huis zonder inkijk ga je naar MrWoon in Voorburg. Met een ruime keus in semi-transparante plisségordijnen vind je bij ons raamdecoratie die bijzonder geschikt is voor allerlei situaties en voor diverse ruimtes; de huiskamer, slaapkamer, de werkkamer en op kantoor. En met het mooie top-down-systeem plaats je deze plissés precies op de hoogte die jij wilt, op ooghoogte bijvoorbeeld. Om niet alleen de lichtinval te regelen zoals jij het wenst, maar ook om hinderlijke blikken te voorkomen.

Voldoende privacy, ook met semi-transparante plissés

Natuurlijk bieden semi-transparante plisségordijnen in de avond geen optimale privacy. Als het buiten donker is en binnen licht, dan schijnen nog wel wat door. Toch is dat geen reden om niet voor deze mooie raamdecoratie te kiezen, je combineert ze dan gewoon met mooie overgordijnen! Een combinatie die bovendien ook geluiddempend is waardoor de akoestiek in huis heel aangenaam wordt en daarnaast de warmte isoleert. Wel zo fijn voor de energierekening!

Plooibreedtes

Deze semi-transparante plisségordijnen zijn heel geschikt voor ramen met een smalle glaslijst. Ze zijn er namelijk in plooibreedtes van 20 mm en 32 mm. Ga je voor de robuustere uitstraling, dan kies je de brede plooien in grote ramen. Heb je echter kleinere ramen, dan geven de smalle plooien het een elegante touch. Ook monteren we plisségordijnen met smalle plooi vaak in draaikiepramen en serres omdat ze daarin passen.

Licht in het beeldscherm?

Lichtinval kan heel storend zijn als je veel achter een beeldscherm zit. Maar met semi-transparante plisségordijnen los je dat heel gemakkelijk op. Ze belemmeren de meeste lichtinval waardoor ongewenste reflectie niet meer mogelijk is, ook niet als jouw werkkamer ramen op het zuiden heeft! En de handige bediening maakt het mogelijk om ze elk gewenst moment precies zo in te stellen als jij wilt. Met de hand, via een draaistang of bedieningsstok of heel gemakkelijk met een druk op de knop.

Coating bij plisségordijnen

In ons assortiment is een ruime keuze in semi-transparante plisséstoffen en zijn er veel ook voorzien van een extra coatinglaag. Bijvoorbeeld een weerkaatsende coating die het licht en de warmte weert of die vlamvertragend is.

Plisségordijnen schoonmaken

Heb je geen zin om steeds weer jouw plisségordijnen schoon te moeten maken? Dan vertellen wij je graag dat dat ook niet nodig is; deze gordijnen zijn stofwerend waardoor regelmatig even schoonvegen met een borstel voldoende is. Wil je ze toch een keer wassen? Controleer dan eerst het wasvoorschrift en voorkom dat het water bij de elektronica komt.

Zonder boren in het kozijn

De semi-transparante plisségordijnen zijn leverbaar met het handige EasyClick-systeem; een gemakkelijke constructie waarbij je de gordijnen zonder boren in het kozijn bevestigt. Leverbaar in verschillende RAL-kleuren, kind-veilig en natuurlijk heel mooi afgewerkt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft MrWoon Voorburg een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialisten informeren je hier graag over.

Semi-transparante plisségordijnen op maat gemaakt via jouw woonwinkel

Natuurlijk wil je semi-transparante plisségordijnen die wel mooi op maat gemaakt zijn. En dat regelen wij dan ook voor je. We helpen je in onze woonwinkel in Voorburg eerst een keus te maken uit ons ruime aanbod, meten ze nauwgezet in en laten ze vervolgens vakkundig op maat maken in de showroom van MrWoon. Maar we beginnen natuurlijk met het bepalen van de juiste stoffen, kom je daarvoor bij ons langs? Parkeren voor de deur en de verse koffie is gratis.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.