HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Semi-transparante rolgordijnen bij MrWoon

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen

301

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

Semi-transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die lichtfiltering wil je beleven!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

‘Niet alleen voor raamdecoratie kun je bij ons terecht. Ook voor leuke woonaccessoires ben je bij ons aan het juiste adres.’

“Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis.”

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Semi-transparante rolgordijnen, blikdicht

Elk interieur wordt ‘blikdicht’ met semi-transparante rolgordijnen; een mooie term die zoveel zegt dat de rolgordijnen licht tegenhouden zonder dat het donker wordt en overdag privacy bieden terwijl er ’s avonds hooguit een silhouet te zien is. Functioneel dus maar vooral ook betaalbaar. Een ideale vorm van raambekleding voor woon- en werkkamers en te koop bij de totaalinrichter MrWoon in Voorburg.

Ideaal voor de woon- en werkkamer

Semi-transparante rolgordijnen zijn ideaal voor de woon- of werkkamer. Ze laten genoeg daglicht door om prettig te kunnen werken, rustig te lezen of ontspannen t.v. te kijken zonder dat het licht hinderlijk is. En laat je ze afwerken met een metallic of perlex coating dan zijn ze isolerend en zonwerend. Met deze rolgordijnen kun je dus altijd ongestoord werken of rustig ontspannen.

Onderlatten als bijzondere afwerking

Wat voor uitstraling jij ook in jouw interieur wenst, het kan met rolgordijnen. Gewoon door de manier waarop je ze laat afwerken. Met mooie onderlatten bijvoorbeeld. Laat je die op de rolgordijnen plaatsen dan geven ze de ruimte meer elan terwijl ze gelijk ook als verzwaringsprofiel dienen en het rolgordijn dus mooi strak laten hangen. De onderlatten zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren zoals wit, aluminium of ovaal gestoffeerd. Of laat ze afwerken in vlak aluminium, hout of als design lat. Inspirerende voorbeelden daarvan zie je in onze woonwinkel in Voorburg.

Aantrekkelijke combinatie met overgordijnen

Wil je dat de raamdecoratie behalve mooi ook functioneel is? Dat ze in een ruimte een betere akoestiek creëren en ook nog eens meer privacy bieden dan de transparante rolgordijnen doen? Combineer ze dan met mooie overgordijnen. Een aantrekkelijke combinatie die elk interieur meer warmte en sfeer geeft, een mooi contrast biedt en mogelijk is met zowel rustige als heel opvallende kleuren en dessins.

Rolgordijnen van dezelfde stof als paneelgordijnen

Als je meerdere vormen van raamdecoratie wilt combineren, kun je ze ook van dezelfde stof op maat laten maken. Zoals bijvoorbeeld rolgordijnen en paneelgordijnen van dezelfde semi-transparante stof. Zo breng je rust en balans in het interieur en heb je mooi passende gordijnen voor de ramen in de ruimte.

Interieuradvies voor semi-transparante rolgordijnen

De semi-transparante rolgordijnen laten we altijd op maat maken geheel volgens jouw wensen. En voor meer gemak kies je natuurlijk voor de elektrische uitvoering. Daarbij zijn er ook nog verschillende opties voor een cassette, zijgeleiding en veel meer. Kom langs in onze woonwinkel en laat je verrassen door het interieuradvies van een van onze medewerkers.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.