HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Stoffen lamellen bij MrWoon

Stoffen lamellen

Stoffen lamellen

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Met stoffen lamellen filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Stoffen lamellen bij jouw woonwinkel in Voorburg, voor elke kamer

Textiel staat altijd garant voor een warme uitstraling en is goed te combineren met de inrichting in huis of kantoor. Stoffen lamellen zijn dus een ideale vorm van raamdecoratie voor elke kamer. En of je nu een stof zoekt in een rustige basiskleur of juist een trendy tint, je vindt het in ons ruime assortiment, net als veel structuur- en screenstoffen. Kom langs in de woonwinkel van Voorburg en laat je informeren en inspireren.

Warmtewerend en brandvertragend

Van sommige lamellen is de stof voorzien van een weerkaatsende coating. Hierdoor wordt zowel het licht en de warmte optimaal geweerd. Deze stoffen lamellen zijn dus ideaal als raambekleding voor de zonnige kant van het huis. Ze beperken de warmte die de ruimte binnendringt als de zon op de ramen staat. En steek je graag wat kaarsjes aan? Dan is de brandvertragende stoffen versie een aanrader.

Stoffen lamellen, ook voor vochtige ruimtes

Wil je lamellen in een vochtige ruimte, dan ligt de keuze voor stof niet voor de hand. En toch kun je ook sommige stoffen lamellen prima in de badkamer of keuken ophangen. De stof is dan vocht- en schimmelwerend en is daardoor heel geschikt voor dit soort ruimtes.

… en werkplekken

De stoffen van deze lamellen variëren in dikte, weving en coating. Daardoor zijn er transparante stoffen lamellen die maximale lichtinval in de woning bieden maar ook stoffen lamellen die minder licht doorlaten. Hang je ze op bij jouw werkplek dan zit je met die lamellen nog steeds in natuurlijk daglicht terwijl je ongehinderd op het beeldscherm kunt kijken.

Lamelbreedtes

De stoffen lamellen zijn leverbaar in 89, 127 en 250 mm breed. De lamellen van 89 en 127 mm zijn voorzien van een verzwaringsgewicht en een ketting. De lamellen van 250 mm breed worden in een lamelrail geplaatst en ogen als een smal paneelgordijn. Bij deze brede stoffen lamellen zijn overigens nog veel meer afwerkingen mogelijk. Zo kun je op hierop houten latjes bevestigen en de lamellen verdelen over meerdere segmenten.

Schoonmaken van stoffen lamellen

Hoe je stoffen lamellen moet schoonmaken varieert per type stof. Sommige kun je reinigen met een zachte borstel, andere met een vochtige doek. En als de stof met de hand wasbaar is dan haal je de lamellen uit de rail en verwijder je de onderketting en verzwaringsplaatjes. Spoel ze na het wassen af met lauw water en hang ze nat terug met de verzwaringslat en onderketting. Er zijn ook stoffen lamellen die machinewasbaar zijn, kijk daarvoor op het wasvoorschrift en vraag ons om de specifieke wasinstructies.

Woonwinkel in Voorburg, met heel veel voorbeelden van stoffen lamellen

Voor vele voorbeelden van stoffen lamellen kom je bij ons langs in onze showroom aan de Koningin Julianalaan in Voorburg. Onze interieurstylisten vertellen je graag alles en geven natuurlijk persoonlijk advies.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.