HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante paneelgordijnen bij MrWoon

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Bij hoge ramen staan paneelgordijnen prachtig.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kun je ook combineren met verduisterende zonwering.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Ga voor sfeervolle, transparante paneelgordijnen naar MrWoon in Voorburg

Imposant en sfeervol, dat zijn de transparante paneelgordijnen. Zeker bij schuifpuien of grote, hoge ramen waar deze lichtdoorlatende paneelgordijnen goed tot hun recht komen. Ze zijn leverbaar in hoogtes tot wel 3.000 mm en met diverse prints, kleuren en verschillende eigenschappen. Er is dus altijd wel een paneelgordijn dat past in jouw interieur, of dat nu strak en modern is of eerder klassiek of landelijk. Kom langs in de woonwinkel van MrWoon in Voorburg en we laten je het graag zien!

Warmtewerend en vlamvertragend

Paneelgordijnen worden geleverd in verschillende stoffen, van transparant tot geheel verduisterend. Zoek je een gordijn dat nog voldoende zicht naar buiten biedt en gelijktijdig het licht subtiel filtert? Dan kies je het transparante paneelgordijn. Sommige van deze gordijnen zijn voorzien van een metallic coating die warmtewerend werkt en veel zijn vlamvertragend.

Reinigen van transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen zijn meestal eenvoudig te reinigen. Kies je er een met een teflon coating, dan is de stof al voorzien van een vuilafstotende beschermlaag. Reiniging is bij deze gordijnen heel gemakkelijk, als het al nodig is. Heb je geen coating dan kan er natuurlijk eens een vlek opkomen. Gebeurt dat, probeer het dan te verwijderen met een droge doek of borstel. Ga in ieder geval niet schrobben, hard wrijven of een schoonmaakmiddel gebruiken. En is de vlek hardnekkig, kom dan bij ons langs. We bekijken dan de situatie en geven je praktische tips.

Combinaties met andere raamdecoratie

Om jouw interieur helemaal af te maken, combineer je de paneelgordijnen met een andere raamdecoratie. Zeker bij transparante paneelgordijnen is een verduisterend rolgordijn een goede optie om ’s avonds toch voldoende privacy te creëren en inkijk te voorkomen. Benieuwd naar de mogelijkheden of andere ideeën? Vraag het dan een van de interieurstylisten in onze woonwinkel in Voorburg.

Afwerking van transparante paneelgordijnen

Ook de transparante paneelgordijnen kunnen heel verschillend afgewerkt worden. En dat is wel zo prettig, want zo creëer jij het gordijn dat het beste past bij jouw interieur. Kies bijvoorbeeld voor latjes die je overdwars op de panelen laat bevestigen of combineer semi-transparante stoffen met transparante delen voor een stijlvol effect. En heb je ook kleine ramen in dezelfde ruimte? Dan is het heel mooi om daar rolgordijnen voor te hangen van dezelfde stof als die van de paneelgordijnen. Al dit soort ideeën doe je op in onze zaak voor totaalinrichting bij MrWoon in Voorburg en natuurlijk zorgen wij er ook voor dat ze vakkundig en op maat voor jou uitgevoerd worden.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.