HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante plisségordijnen

Transparante plisségordijnen

183

kleuren

Plissé gordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Bij de woonwinkel in Voorburg: transparante plisségordijnen voor jouw interieur

Met transparante plisségordijnen geniet je altijd van een mooie lichtinval in jouw interieur. En je kunt ze ook nog eens aanschaffen in elke gewenste kleur, stof en structuur; van een basic tint tot een fel trendkleurtje. In onze ruime woonwinkel in Voorburg heb je alle keus. En kom je er zelf niet uit? Dan helpen de interieurstylisten je een mooie match te maken.

Goede akoestiek, isolatie en sfeer met overgordijnen

Elk interieur krijgt een warme en natuurlijke uitstraling met transparante plisségordijnen. En doordat je gemakkelijk door de stof heen kunt kijken, blijft het uitzicht ongehinderd mooi. Wil je ’s avonds liever wat meer privacy? Combineer ze dan met bijpassende overgordijnen, deze combinatie geeft de ruimte niet alleen meer elan maar zorgt ook voor een betere akoestiek en isoleert de warmte.

Plooibreedtes

De transparante plisséstoffen zijn verkrijgbaar in plooibreedtes van 20 en 32 mm. Zoek je raamdecoratie voor grote ramen, dan raden we de bredere plooi aan omdat dit een robuuster effect geeft. Hebben de ramen juist een smalle glaslijst, dan is de smalle plooi de beste optie. De plisségordijn past daar namelijk heel goed in, vandaar dat we deze ook vaak plaatsen bij draaikiepramen en serres.

Extra coating

Verschillende stoffen van de plisségordijnen hebben een extra coatinglaag. In onze woonwinkel vind je onder meer plisségordijnen met een weerkaatsende coating die licht en warmte optimaal weren en verschillende gordijnen zijn ook vlamvertragend.

Reiniging van transparante plisségordijnen

De transparante plisséstoffen zijn ook behandeld om het stofwerend te maken. Zo nu en dan schoonvegen met een borstel volstaat dus. Wil je het toch wassen? Check dan het wasvoorschrift. Is het een elektrisch bedienbaar plisségordijn dan zorg je er natuurlijk voor dat het water niet met de elektronica in aanraking komt.

Makkelijk monteren

De plisségordijnen zijn ook beschikbaar met het makkelijke EasyClick-systeem; een handige constructie die we bij jou thuis zonder te boren in het kozijn monteren. Dit systeem is leverbaar in verschillende RAL-kleuren, het is veilig voor kinderen dus ook geschikt voor de kinderkamer en niet onbelangrijk; het is mooi afgewerkt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft MrWoon Voorburg een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialisten informeren je hier graag over.

Transparante plisségordijnen haal je bij MrWoon in Voorburg

Hebben transparante plisségordijnen ook jouw voorkeur? Ga dan snel naar MrWoon in Voorburg. Wij laten je natuurlijk alle mogelijkheden met deze raamdecoratie zien en kunnen je adviseren wat goed bij jouw interieur staat. En schaf je deze plisségordijnen aan? Dan zullen wij het netjes bij jou inmeten om ze vervolgens perfect op maat te laten maken.

 

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.