HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante rolgordijnen bij MrWoon

Transparante rolgordijnen

Transparante rolgordijnen

301

kleuren

Een transparant rolgordijn staat prachtig bij gordijnen.

Transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je aanraken!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Met een transparant rolgordijn filter je licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Transparante rolgordijnen, voor een zachte lichtinval

Transparante rolgordijnen zijn functionele en betaalbare raamdecoraties die ook nog eens heel mooi combineren met overgordijnen. Met deze multifunctionele raambekleding breng je jouw interieur snel in de gewenste sfeer. Kom naar onze interieurzaak in Voorburg voor inspirerende voorbeelden en interieuradvies.

Rolgordijnen, esthetisch afgewerkt

Rolgordijnen kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Met een mooie cassette of juist zijgeleiding, maar ook met fraaie onderlatten die werken als een verzwaringsprofiel en ervoor zorgen dat het rolgordijn mooi strak hangt. Maar natuurlijk hebben de onderlatten ook een esthetische functie en geven ze extra allure aan het interieur. De onderlatten zijn er in verschillende vormen en kleuren, bijvoorbeeld in wit, aluminium of ovaal gestoffeerd. Of kies design plat en strak in meerdere kleuren en zelfs in een houten afwerking. Deze voorbeelden kun je zelf bekijken bij MrWoon in Voorburg.

Gecombineerd met overgordijnen voor meer privacy en een betere akoestiek

Combineer de rolgordijnen met overgordijnen en je creëert meer privacy en een betere akoestiek in de ruimte. Een praktische maar vooral ook mooie combinatie. Want het geeft elk interieur wat meer warmte en sfeer, breekt de horizontale lijnen van het rolgordijn en als je voor een afwijkende kleur of ander dessin kiest, kan het een mooi contrast vormen. Wil je juist wat meer rust rondom het raam? Dan kies je voor een combinatie van bijpassende tinten. Met ons grote assortiment in stoffen, kleuren en dessins is dit allemaal mogelijk.

Paneelgordijnen en rolgordijnen van dezelfde transparante stof?

Kun je niet kiezen tussen paneelgordijnen en rolgordijnen? Of heb je ramen waar je liever een paneelgordijn voor hangt en in dezelfde ruimte ook ramen waar je juist een rolgordijn voor nodig hebt? Laat ze dan van dezelfde stof maken. Zo combineer je mooi 2 producten in 1 ruimte en stem je de raamdecoratie perfect af op de mogelijkheden en maten van de ramen.

Op maat gemaakte transparante rolgordijnen

De transparante rolgordijnen laten we op maat maken conform jouw wensen. En wil je ze elektrisch bedienbaar? In een cassette of met zijgeleiding? Het is allemaal mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel in Voorburg en we laten je graag de vele opties in kleur, materiaal en afwerking zien. En natuurlijk kun je bij ons rekenen op een persoonlijk en deskundige interieuradvies zodat je de juiste raamdecoratie vindt voor jouw huis.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.