HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante vouwgordijnen bij MrWoon

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Transparante vouwgordijnen vind je bij MrWoon, de woonwinkel in Voorburg

Zoek je transparante vouwgordijnen? Dan ga je naar MrWoon, de woonwinkel in Voorburg. Met deze vouwgordijnen voeg je altijd een bijzondere sfeer toe aan elk interieur. Ze zorgen voor warmte en sfeer en zijn gelijktijdig heel functioneel. En wil je ze op ooghoogte hangen, dan kan dat. Of combineren met een bijpassend gordijn? Ook dat is mogelijk. En zoek je vouwgordijnen voor een raam in een serre of erker in een afwijkende vorm? Dan laten we dat voor jou op maat maken. De keuze is aan jou, en die keuze heb je bij ons.

Doorschijnend of blikdicht

Het verschil in weving, stofdikte en coating bepaalt de mate van transparantie van het vouwgordijn. Wil je dat ze het licht mooi verzachten gelijk een vitrage, dan kies je voor de transparante vouwgordijnen. Een iets dikkere stof is de semi-transparante. Die is blikdicht en blokkeert het licht zonder dat het te donker wordt. Beide soorten stof bieden ’s avonds geen privacy. Wil je dat wel, dan adviseren wij je om ze te combineren met bijvoorbeeld verduisterende gordijnen. Zo heb je overdag een mooie sfeer en ’s avonds alle privacy.

Transparante vouwgordijnen op maat gemaakt

De transparante vouwgordijnen laten we altijd op maat maken. Ook voor raampartijen in lastige vormen zoals een driehoek, als plafond van een serre of bij een erker. En bij kleine ramen net zo makkelijk als bij grote. Voor de afwerking wordt altijd zorgvuldig naar de gekozen stof gekeken. De coupeuses in het atelier passen de baleinen en garens op de kleur aan en bij een stof met doorlopend dessin worden ze aan de achterzijde met een lint opgestikt zodat het dessin niet wordt onderbroken.

Interieuradvies bij transparante vouwgordijnen

Is jouw interieur landelijk en warm of meer strak en modern? Voor elke interieurstijl en elke smaak vind je bij ons prachtige stoffen om te verwerken in de vouwgordijnen. Laat je inspireren door de vele voorbeelden en visuals in onze riante showroom in Voorburg. De interieurstylisten vertellen je graag meer.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.