HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen bij MrWoon

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen, bij MrWoon in Voorburg

Bij de woonwinkel in Voorburg, MrWoon, vind je verduisterende Iso Plissé® gordijnen met de befaamde honingraatstructuur. Deze raamdecoratie is heel geschikt voor de meest uiteenlopende ramen; van heel groot tot heel klein maar ook voor serres, dakramen, lichtkoepels en ramen met afwijkende vormen. En die mooie, handige raamdecoratie is er in veel mooie stoffen en kleuren, sommige met een lichte structuur. Jij kiest dus gewoon de uitvoering die het beste past bij jouw interieur. En voor advies daarin staan wij voor je klaar.

Plooien voor grote ramen en smalle glaslijsten

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn er in drie plooibreedtes; 25, 32 en 64 mm. Met de brede plooien in een groot raam creëer je een robuuste uitstraling. Heb je echter een kleiner raam of een raam met een smalle glaslijst, dan zijn de smalle plooien heel geschikt omdat de stof dan niet uit de glaslijst steekt. Deze smalle Iso Plissé® gordijnen kun je ook in draai-kiepramen laten monteren. Dat doen we als je dat wilt met het EasyClick-systeem zodat er geen gaten geboord hoeven te worden.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft MrWoon Voorburg een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert jou hier graag over.

Gecombineerd met in-between gordijnen

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn echt verduisterend doordat zelfs de kleine gaatjes voor de koorden die de stof ophalen, ontbreken. Deze koorden zijn aan de binnenzijde verwerkt, superhandig dus. Toch is het voor overdag wellicht iets te donker. In dat geval combineer je dit raamproduct met transparante gordijnen of in-betweens. Zo geef je jouw interieur een stijlvolle touch en heb je ook overdag geen directe inkijk maar wel mooi gefilterd licht in huis.

Echt donker, ook bij een lichtkoepel of dakraam

Wie op een zolderkamer slaapt of in zijn kamer mooie lichtkoepels heeft weet een goede nachtrust verstoord kan worden door het vroege ochtendlicht of teveel warmte. De verduisterende Iso Plissé® gordijnen bieden daarin uitkomst. Ze zijn isolerend en geschikt voor elk type raam waardoor ze de ruimte echt donker maken. De bediening van de Iso Plissé® gordijnen is geen enkel probleem, er is volop keus in gemakkelijke bedieningsvormen zodat je ze altijd net zo open of dicht kunt zetten als jij dat wilt.

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen schoonmaken

Het schoonmaken van de verduisterende Iso Plissé® gordijnen is heel gemakkelijk. Doordat ze stofwerend zijn afgewerkt is het voldoende om ze zo nu en dan af te vegen. Wil je ze een keer wassen, dan kan dat ook bij de meeste stoffen. Controleer wel vooraf het wasvoorschrift en zorg dat bij de elektrische uitvoeringen het water niet bij de techniek komt.

Op maat gemaakte verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen die niet perfect aansluiten, zijn natuurlijk niet echt verduisterend. Daarom meten wij ze altijd zelf in en laten ze in het atelier van MrWoon op maat maken. Wil je daar meer over weten of zoek je nog naar wooninspiratie? Bezoek onze ruime showroom dan voor raamdecoratie en totaalinrichting en krijg direct een persoonlijk advies van onze interieurstylisten.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.