HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende gordijnen bij MrWoon

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1483

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag met een maatwerk advies.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Muze XL

Muze XL

Isola

Mindful

Madee

Moved

Isola

Verduisterende gordijnen voor echt donkere kamers

Met verduisterende gordijnen kun je elke kamer echt donker maken. Een extra laag verduisteringsstof achter het gordijn van jouw keuze maakt de ruimte grotendeels of geheel verduisterd. Zo krijgt zonlicht geen kans meer om door de gordijnen heen te schijnen. En dat is wel zo prettig voor jouw nachtrust of die van de kinderen! Wil je daar meer over weten? Vraag het dan aan een van onze interieurstylisten bij MrWoon in Voorburg.

Verduisteringsstoffen in vier soorten

Van vrijwel elke gordijnstof zijn verduisterende gordijnen te maken. Sommige stoffen zijn van zichzelf al verduisterend maar zijn ze dat niet, dan laten wij ze zo maken. Hiervoor worden in het atelier van MrWoon vier verschillende verduisteringsstoffen gebruikt:

  • Basic : een verduisteringsstof ter bescherming
  • Molton : biedt veel verduistering, absorbeert geluid en geeft de gordijnen een dikke, rijke uitstraling
  • Dimout : een soepele stof die grotendeels verduistert
  • Blackout: een stof die de gordijnen geheel verduisterend maakt

Plooien in verduisterende gordijnen

Met een verduisteringsstof worden gordijnen wat zwaarder. Toch kunnen ze meestal wel met de gewenste plooi afgewerkt worden; van een strakke enkele plooi tot de klassieke Tri-plooi of de trendy Wave-plooi die het gordijn perfect strak geplooid laat vallen. Wat exact mogelijk is in de gordijnstof gevoerd met de gewenste verduistering, en wat natuurlijk het beste staat bij jouw interieur bespreken we graag met jou persoonlijk in onze woonwinkel in Voorburg. En als je wilt, regelen we het meteen voor je.

De voordelen

Behalve het donker maken van de betreffende kamer, hebben Toppoint verduisterende gordijnen nog veel meer voordelen. Zoals het weren van de warmte of geluiddemping in ruimtes met stenen vloeren en harde wanden.

Persoonlijk interieuradvies bij MrWoon in Voorburg

Ook als je thuis al vouwgordijnen of jaloezieën hebt, dan is dat heel goed te combineren met verduisterende gordijnen. Die combinatie geeft jouw interieur namelijk een luxere, warme uitstraling en je profiteert gelijk van de voordelen die deze gordijnen bieden. Liever een multi-functioneel product voor je raam? Wellicht is het Versus® gordijn van Toppoint wel iets voor jou; dit 2-in-1 wavegordijn is lichtdoorlatend én verduisterend in één! Voor een persoonlijk interieuradvies waarbij we ook kijken naar de raamdecoratie en de mogelijkheden van verduisterende gordijnen in jouw huis, ga je naar MrWoon in Voorburg. Een ervaren team van interieurstylisten inspireert je graag met de vele mogelijkheden die te zien zijn in onze zaak.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.