HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende vouwgordijnen bij MrWoon

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig en praktisch in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij jou.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Verduisterende vouwgordijnen voor sfeer, warmte en privacy

Verduisterende vouwgordijnen geven jouw interieur een bijzonder elan; ze creëren zowel warmte als sfeer en bieden ook veel privacy, weren de warmte en dempen het geluid. Een ideale vorm van raambekleding dus die je met hulp van de interieurstylisten in onze woonwinkel in Voorburg ook nog perfect op maat laat maken.

Voeren met verduisterende stof

De weving van sommige stoffen is van zichzelf al zo dicht dat ze geen licht doorlaten. Maar valt jouw keus op een stof die wat transparanter is? Dan laat je het gewoon voeren met een verduisterende stof. Wat je ook kiest, je kunt ze altijd op maat laten maken waarbij het natuurlijk wel belangrijk is dat de voering past bij de stof van het vouwgordijn zelf. Zo moet de krimptolerantie gelijk zijn wil je deze later kunnen reinigen. Wij weten precies wat daarin mogelijk is en zullen je daar ook goed in adviseren.

Rustige basiskleuren tot felle trendkleuren

Ook bij verduisterende vouwgordijnen is er een grote keus in stoffen, kleuren en dessins. Van de bekende rustige basiskleuren tot felle trendkleuren. Of je nu een vouwgordijn zoekt voor de slaapkamer, kinderkamer of als basis voor de huiskamer, je vindt altijd de passende stof in onze ruime collectie in de showroom in Voorburg.

Mooi gecombineerd met transparante gordijnen

Met verduisterende vouwgordijnen weer je het licht en de warmte maar als je ook overdag daglicht in huis wilt, dan heb je geen privacy. Wil je dat toch, combineer ze dan met mooie transparante gordijnen in een bijpassende of juist contrasterende tint. Het geheel biedt sfeer en voldoende privacy op elk moment van de dag. Bovendien filteren de gordijnen het licht heel subtiel en is er een extra geluiddemping waardoor de akoestiek in de ruimte aangenaam zal verbeteren.

Verduisterende vouwgordijnen op maat gemaakt

De verduisterende vouwgordijnen laten we altijd op maat maken. Zo heb je altijd raamdecoratie die past bij de ramen in jouw huis. En doordat het maatwerk is, is de afwerking ook altijd uitstekend. Zo zorgen de vakmensen in het atelier ervoor dat de baleinen aan de kleur worden aangepast en dat bij een doorlopend dessin het lint aan de achterzijde komt zodat het dessin niet wordt onderbroken.

Vraag onze interieurstylisten om advies bij verduisterende vouwgordijnen

Onze interieurstylisten geven je graag persoonlijk en deskundig advies waarbij we kijken naar jouw woonwensen, interieurstijl en de mogelijkheden van het huis. Wil jij dat ook? Bezoek ons dan aan de Koningin Julianalaan in Voorburg. Je parkeert voor de deur, gratis, en kunt binnen veel wooninspiratie opdoen terwijl je geniet van lekkere koffie of thee.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.