HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Vloeren

in strak PVC of zachte vloerbedekking

548

kleuren

De mooiste vloeren en karpetten koop je ook bij MrWoon Voorburg!

Een vloer of karpet koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuur, het materiaal, de zachtheid, de vleug.'

PVC vloeren

Vloerkleden en tapijt

Kuarto vloerkleden

Louis de Poortere

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Een vloer vervang je niet zomaar, daar heb je goed advies bij nodig en iemand die je ontzorgd.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Jouw interieur, onze passie

Ook in raam, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren op maat bij MrWoon Voorburg

Therdex PVC; natuurlijke vloeren voor elk interieur
Een PVC vloer in huis geeft sfeer, warmte en een eigen look aan elk interieur en zeker wanneer dit een uitstraling van bijvoorbeeld echt hout heeft. Geen wonder dus dat je bij MrWoon in Voorburg prachtige PVC vloeren van Therdex vindt in een natuurgetrouwe houtlook. Therdex PVC heeft zoveel keus in kleuren, patronen, afmetingen, daar kom je eigenlijk niet zomaar uit. In onze showroom nemen wij de tijd voor je om samen door de mogelijkheden te gaan. We hebben een oplossing voor elke vloer. Een Therdex vloer is een topproduct van hoge kwaliteit en milieuvriendelijk.

Tapijt of karpet voor elk interieur
Zoveel smaken, zoveel vloeren. En zoveel keuze is er dus ook bij MrWoon in Voorburg! Een woonwinkel met een exclusieve collectie in tapijt en karpet van bekende merken als Jabo, Van Besouw, Desso Perletta en Louis de Poortere. Of je nu een zacht kleed zoekt voor jouw industriële woonkamer of een mooi tapijt voor een klassiek interieur, wij helpen je er graag aan. Met persoonlijk interieuradvies zodat je zeker weet dat het tapijt of karpet van jouw keuze de perfecte match is met de rest van het interieur.

Persoonlijk interieuradvies, ook voor PVC vloeren, tapijt en karpet

Natuurlijk weten wij dat juist een zo groot aanbod overweldigend kan zijn. Daarom helpen wij altijd met een persoonlijk interieuradvies. Ook bieden wij een professionele meet- en plaatsservice. Zoek je dus een tapijt of karpet voor jouw interieur en wil je alle zorgen uit handen geven? Kom dan langs in onze woonwinkel in Voorburg.

 

Gordijnen en horren

ook bij MrWoon