HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Vloerkleden en tapijt

Vloerkleden en tapijt

623

keuzes

Een mooi vloerkleed of tapijt voegt écht iets toe. Kom langs en bekijk de mogelijkheden.

Een vloerkleed of tapijt koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De kleuren, het materiaal, de zachtheid, de demping.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Een vloerkleed kan ook heel goed op een tapijt! Zo combineer je verrassend.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je raam, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Kuatro vloerkleden

ook bij MrWoon

Louis De Poortere

ook bij MrWoon

Vloerkleden of tapijt voor elk interieur bij MrWoon Voorburg

Zoveel smaken, zoveel vloeren. En zoveel keuze is er dus ook bij MrWoon in Voorburg! Een woonwinkel met een exclusieve collectie in tapijt en karpet. Of je nu een zacht kleed zoekt voor jouw industriële woonkamer of een mooi tapijt voor een klassiek interieur, wij helpen je er graag aan. Met persoonlijk interieuradvies zodat je zeker weet dat het tapijt of karpet van jouw keuze de perfecte match is met de rest van het interieur.

Vloerbedekking voor jouw woonstijl

Wat jouw woonstijl ook is, je vindt bij ons een passende vloerbedekking. Wij hebben een groot assortiment van de beste merken in tapijten en karpetten. Zo vind je bij ons karpetten van Desso. Deze zijn op maat te maken waardoor je alle keuze hebt; van hele kleine vloerkleden tot karpetten voor heel grote ruimtes.

Nederlands vakmanschap van Jabo en Van Besouw

Ook voor Jabo en Van Besouw kun je bij ons terecht. Beide merken worden geroemd om het Nederlandse vakmanschap en het gebruik van pure materialen. Allebei leveren ze tapijten en karpetten waarbij je Jabo herkent aan het onvervalste karakter en de sobere tinten. Van Besouw staat bekend om het unieke proces van breien, weven en tuften. Welk merk jouw voorkeur ook heeft, ze leveren allebei uitsluitend kwaliteit.

Opvallende karpetten van Perletta Carpets

Perletta Carpets is een opvallend merk in onze collectie karpetten. Met stuk voor stuk unieke karpetten in een modern design hebben ze een assortiment dat past in heel strakke interieurs maar er is ook genoeg keuze voor de meer klassieke woonstijlen. De samenstelling in kleur, dessin en structuur is uniek. De collectie bevat onder meer 100% handgeweven wollen karpetten, trendy designs, traditionele vloerkleden met een moderne twist en kleden van een bijzondere samenstelling doordat verschillende garens zijn gebruikt. Ook als je hoogpolige, laagpolige, bouclé of juist stoere kleden zoekt vind je ze bij dit merk.

Louis de Poortere voor vloerkleden met unieke dessins

Een ander merk in vloerkleden is Louis de Poortere. Hun bijzondere collectie met unieke dessins mocht natuurlijk in onze woonwinkel niet ontbreken! Ook dit aanbod is heel divers; met vintage dessins, tribal maar ook zachte pastels en Oosterse motieven in een zachte, moderne uitvoering. De karpetten van Louis de Poortere zijn geïnspireerd door culturen en kunstvormen wereldwijd maar laten ook de verschillende invloeden van voorgaande decennia terugzien. Een ruim aanbod dus maar elk vloerkleed is een kwaliteitsstuk dat is uitgevoerd met meerdere lagen, bevat kwalitatieve materialen en is handmatig afgewerkt.

Ruim assortiment voor elke gewenste uitvoering in tapijt of karpet

Karpetten of een tapijt biedt altijd comfort en zorgen voor een prettige akoestiek. En heb je een harde vloer zoals beton, steen of hout dan is een karpet een aangename toevoeging. Met ons ruime assortiment in vloerbedekking kun je vrijwel elk gewenste kleurcombinatie, afwerking en samenstelling van materialen krijgen of op maat laten maken. Vanzelfsprekend leveren we ook altijd bijpassend ondertapijt.

Persoonlijk interieuradvies, ook voor tapijt en karpet

Natuurlijk weten wij dat juist een zo groot aanbod overweldigend kan zijn. Daarom helpen wij altijd met een persoonlijk interieuradvies. Ook bieden wij een professionele meet- en plaatsservice. Zoek je dus een tapijt of karpet voor jouw interieur? Kom dan langs in onze woonwinkel in Voorburg.