HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Vouwgordijnen bij MrWoon

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Elektrische vouwgordijnen

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Kom langs in Voorburg

Onze openingstijden:

wo t/m za:
10.00-17.00 uur

Vouwgordijnen creëren jouw stijl in elk interieur

Creëer met vouwgordijnen de stijl die jij wilt; modern, klassiek, romantisch of juist landelijk. Met onze gordijnen zijn alle stijlen mogelijk! In onze showroom voor interieurinrichting vind je meer dan 1.250 verschillende stoffen. Kom dus naar MrWoon Raamdecoratie in Voorburg en we helpen je graag kiezen welke kleur en welk dessin jij het mooiste vindt voor jouw interieur.

Kwaliteit en gemak

Laat je het vouwgordijn door ons maken, dan is het altijd van hoge kwaliteit. Ze zijn zorgvuldig afgewerkt met geblindzoomde zijzomen, stevige aluminium baleinen die niet doorbuigen en net als de gebruikte garens zijn afgestemd op de kleur van de stof. En door de toegepaste ophaaltechniek kunnen we vouwgordijnen leveren van wel 3,20 meter hoog en 5 meter breed. De handbediende exemplaren worden met een sterke rvs ketting geleverd maar heb je liever elektrisch bediend, dan kan dat natuurlijk ook.

Veel opties voor licht en privacy

In tegenstelling tot wat veel mensen denken bieden ze veel mogelijkheden qua lichtinval en privacy. Zo kun je ze in een transparante of blikdichte (semi-transparante) stof laten maken zodat ze het licht mooi filteren en overdag de inkijk hinderen. Of je laat de stof voeren met een verduisterende voering. Dat is ideaal voor de slaapkamer of als bescherming tegen verkleuring bij de linnen stoffen.

Samen met overgordijnen

Transparante vouwgordijnen zijn overdag prachtig maar bieden ’s avonds niet veel privacy. Wil je dat wel, dan adviseren wij je om ze te combineren met mooie overgordijnen die je laat voeren met een verduisterende stof. In onze woonwinkel vind je met de vele stoffen, kleuren en dessins altijd de perfecte combinatie voor jouw interieur!

Vouwgordijnen, voor elk type raam

Wat voor raam je ook hebt en wat voor vensterbank, vouwgordijnen zijn daar heel geschikt voor als raamdecoratie. En dankzij de kwalitatieve stoffen die gebruikt worden, voorkomen ze ook veel warmteverlies via de ramen wat weer gunstig is voor de energiekosten. Maar al deze voordelen zijn misschien nog niet eens het belangrijkste; vouwgordijnen zijn namelijk de sfeermakers in elk interieur. En dat is eigenlijk nog het meeste waard.

Reinigen van vouwgordijnen

Stoffen vouwgordijnen reinig je eenvoudig zelf. Laat ze volledig naar beneden zakken en verwijder de baleinen en de verzwaringslat. Vervolgens verwijder je de stof van het systeem en maak je het schoon conform het wasvoorschrift. Volg de instructies van dit label nauwgezet om krimp te voorkomen. Na het reinigen plaats je het nog vochtige gordijn terug op het klittenband en breng je de baleinen en verzwaringslat weer aan. Let wel op: zolang de stof nog vochtig is mag het vouwgordijn niet opgetrokken worden!

Vouwgordijnen bij MrWoon in Voorburg

Natuurlijk wil je wel vouwgordijnen die heel goed passen bij jouw interieur. En daarom geven wij altijd persoonlijk advies en laten we ze op maat maken. Voor mooie voorbeelden van de vouwgordijnen in verschillende interieur en praktische informatie ben je altijd welkom MrWoon, te in Voorburg. Van persoonlijk advies tot vakkundig inmeten en installeren, wij regelen het voor je.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.