HIER TE KOOP

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Meten en monteren

bij jou thuis

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Vouwgordijnen creëren jouw stijl in elk interieur

Met vouwgordijnen creëer je altijd de stijl die jij wilt. Of dat nu modern of klassiek is, romantisch of juist heel landelijk. Met onze vouwgordijnen zijn alle stijlen mogelijk! In ons assortiment vind je meer dan 1.250 verschillende stoffen, aan jou de keus welke kleur en welk dessin jij het mooiste vindt voor jouw interieur.

Kwaliteit en gemak

Welk vouwgordijn je ook door ons laat maken, het is uitsluitend van hoge kwaliteit. Zo zijn ze altijd zorgvuldig afgewerkt met geblindzoomde zijzomen, stevige aluminium baleinen die niet doorbuigen en net als de gebruikte garens zijn afgestemd op de kleur van de stof. En door de toegepaste ophaaltechniek kunnen we de vouwgordijnen leveren tot wel 5 meter breed en 3,20 meter hoog. Kies je een handbediend vouwgordijn dan wordt die met een sterke rvs ketting geleverd. Ga je voor gemak en luxe, dan kies je natuurlijk elektrisch bedienbaar.

Veel opties voor licht en privacy

Vouwgordijnen bieden overigens meer mogelijkheden qua lichtinval en privacy dan veel mensen denken. Zo is het mogelijk om ze in een transparante of blikdichte (semi-transparante) stof te laten maken zodat ze mooi het licht filteren en overdag inkijk belemmeren maar elke stof kan ook gevoerd worden met een verduisterende voering. Ideaal voor de slaapkamer of om linnen stoffen te beschermen tegen verkleuring.

Samen met overgordijnen

De transparante vouwgordijnen zijn prachtig overdag maar bieden ’s avonds natuurlijk niet veel privacy. Combineer ze daarom met mooie overgordijnen die je laat voeren met een verduisterende stof. Met de vele stoffen, kleuren en dessins stel je bij ons altijd de perfecte combinatie voor jouw interieur samen.

Voor elk type raam

Of je nu een groot of klein raam hebt, een smalle vensterbank, serre, ramen met afwijkende vormen of iets zoekt wat warmte-isolerend is; het kan met vouwgordijnen. Door de kwalitatieve stoffen voorkomen ze veel warmteverlies via de ramen wat natuurlijk gunstig is voor de energiekosten. Maar al die voordelen zijn misschien nog niet eens het meest belangrijk; vouwgordijnen zijn absolute sfeermakers in elk interieur. En dat is eigenlijk nog het meeste waard.

Reinigen van vouwgordijnen

Stoffen vouwgordijnen zijn ook eenvoudig zelf te reinigen. Laat ze volledig naar beneden zakken en verwijder de baleinen en de verzwaringslat. Vervolgens haal je de stof van het systeem af en reinig je het conform het wasvoorschrift. Volg de instructies van dit label nauwgezet om krimp te voorkomen. Na het reinigen plaats je het gordijn terwijl het nog vochtig is, terug op het klittenband en breng je de baleinen en verzwaringslat weer aan. Let wel op: zolang de stof nog vochtig is mag het vouwgordijn niet opgetrokken worden!

Vouwgordijnen op maat

Uiteraard maken wij elk vouwgordijn op maat. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is met vouwgordijnen voor jouw interieur? Maak dan een afspraak bij de specialist bij jou in de buurt voor een vrijblijvend interieuradvies. Hij kan je alles vertellen over de verschillende afwerkingen en de vele soorten ramen waar vouwgordijnen bij mogelijk zijn. Kies de kleur en het dessin van jouw keuze en de raampartijen worden opgemeten waarna we ze maken en door de specialist bij jou thuis laten installeren.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon