HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Gigantisch Wonen Zevenaar is een mooie winkel met vriendelijke mensen en kwaliteitsproducten.”

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Kom langs in Zevenaar
Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-16.00

Aluminium lamellen; stoere raamdecoratie

Stoere raamdecoratie, zo mag je aluminium lamellen wel omschrijven. En toch staan ze mooi in elk interieur. Doordat ze zo goed combineren met zowel stof als hout en beton passen ze bij elke woonstijl. En je kunt ze ook nog ophangen in vochtige ruimtes. Wil jij ook stoere, mooie en praktische raamdecoratie? Kom dan snel onze collectie aluminium lamellen bekijken. We vertellen je er graag meer over in onze woonwinkel in Zevenaar.

Gemak met licht en privacy zoals jij dat wilt

In gebruik zijn aluminium lamellen net zo gemakkelijk als die van pvc of stof. Je regelt ook hiermee in een handomdraai, of met een klik op de knop, het licht en de privacy. Open, een beetje schuin of helemaal dicht, het is zo gedaan en daarmee filter of blokkeer je het licht en de inkijk precies zoals jij dat wilt. En dat kan dus ook via een afstandsbediening. Een ander handigheidje van deze lamellen is de glazenwasfunctie; hiermee ontkoppel je de lamellen in een keer zodat je ze zo opzij kunt schuiven.

Eenvoudig schoongemaakt

Ook het onderhoud van aluminium lamellen is heel eenvoudig. Je kunt ze gemakkelijk schoonmaken door ze uit de rails te klikken, op een vlakke ondergrond te plaatsen en ze daarna te reinigen met een sopje en een zachte doek. Zodra ze schoon, zeepvrij en droog zijn hang je ze zo weer terug in de rails.

Lamellen voor vochtige ruimtes

Niet alle aluminium lamellen zijn geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken, maar die wij in onze collectie hebben wel. Deze lamellen van Toppoint zijn helemaal van aluminium gemaakt, ook de kleine onderdelen. Daardoor is het complete pakket zeer vochtbestendig en gaat het niet roesten of schimmelen. Kortom, koop je bij ons aluminium lamellen dan kun je ze gewoon ophangen in vochtige ruimtes.

Lamellen voor hele brede ramen (6 meter)

Hele brede ramen zijn heel erg mooi. Zeker als je er stoere raamdecoratie voor hangt zoals aluminium lamellen. Het voordeel daarvan is ook dat ze op maat gemaakt kunnen worden tot wel 6 meter breed! Dus ook glazen wanden of hele brede schuifpuien kunnen we probleemloos van raamdecoratie voorzien. Hierbij is er nog volop keus in de breedtematen; ze zijn er in de breedtes van 52, 70, 89, 127 en 250 mm. Wil je een robuuste look? Dan zijn de breedste lamellen een uitstekende keus. Vanwege de breedte worden deze in een lamelrail geplaatst.

Inspiratie en informatie in aluminium lamellen, bij Gigantisch Wonen Zevenaar

Laat je inspireren en informeren en kom naar Gigantisch Wonen Zevenaar. Wij vertellen je graag alles over de aluminium lamellen, laten je de vele voorbeelden en uitvoeringen zien en adviseren je wat mooi staat bij jouw interieur. Dat kan in onze woonwinkel maar ook direct bij jou thuis. Kom snel langs, we ontvangen je graag van woensdag tot en met zaterdag in onze woonwinkel.

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Gigantisch Wonen Zevenaar