HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

EasyClick

EasyClick

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren Plissé, Duette®Shades en Aluminium Jaloezieeën'

Klantervaring

“Gigantisch Wonen Zevenaar is een mooie winkel met vriendelijke mensen en kwaliteitsproducten.”

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette®Shades.’

Kom langs in Zevenaar
Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-16.00

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

EasyClick; om raamdecoratie te monteren zonder boren of schroeven

Met EasyClick is het monteren van raamdecoratie een fluitje van een cent. In de raamkozijnen hoeft namelijk niet meer geboord of geschroefd te worden! Dit is dan ook een perfecte manier om raamdecoratie zoals plisségordijnen of Duette®Shades in ramen te bevestigen. Voor meer informatie over EasyClick of voor maatwerk van dit montagesysteem voor jouw huis, ga je naar de woonwinkel in Zevenaar; Gigantisch Wonen.

Supermakkelijk montagesysteem voor ramen

EasyClick, een montagesysteem voor raamdecoratie, wordt als aluminium frame in ramen geplaatst. Dit montagesysteem houdt de raamdecoratie mooi strak en omdat het via een magneetband of klikband geplaatst wordt, kan het frame ook weer gemakkelijk uit de kozijnen gehaald worden. Bijvoorbeeld als je erbij moet om de ramen te wassen. Zoals de naam al doet vermoeden is dit systeem ook echt super makkelijk!

De voordelen van EasyClick

Wie kiest voor het monteren van raamdecoratie met EasyClick, geniet absoluut van veel voordelen. Zoals dat je raamdecoratie kunt monteren zonder dat er gaatjes in de kozijnen komen omdat er niet voor geboord of geschroefd hoeft te worden. Zeker voor wie aluminium of kunststof kozijnen heeft, is dit heel handig. Maar ook de bediening van de raamdecoratie wordt makkelijker met de EasyClick en het verduisteren van een kamer gaat beter. Immers, de zijkanten van het raam worden afgesloten zodat er geen lichtinval langs de gordijnen mogelijk is. Handig bij onder meer dakramen en draaikiepramen! En wordt het tijd voor andere raamdecoratie? Dan kan dat zonder dat je eerst de gaatjes in de kozijnen moet wegwerken.

EasyClick voor plisségordijnen en Duette®Shades

EasyClick is geschikt voor verschillende soorten raamdecoratie zoals plisségordijnen en Duette®Shades. In wat voor variant je ze ook laat uitvoeren, je kunt ze laten monteren met dit handige systeem. Zoals met het top-down, bottom-up model bij plissés en de Duette®Shades. Daarbij lijkt het of het stofpakket in het raam ‘zweeft’ doordat je bij deze uitvoering de raamdecoratie zowel van boven- als van onderaf kunt openen en sluiten.

En bij aluminium jaloezieën

Gaat jouw voorkeur uit naar aluminium jaloezieën? Ook dan kun je gebruikmaken van het handige EasyClick-systeem. Net als de plissés kun je ook deze jaloezieën met een transparante handgreep bedienen. En wil je ze kantelen? Dan gebruik je de daarvoor bijgeleverde tuimelstang. Jaloezieën kunnen met EasyClick gemonteerd worden als ze een lamelbreedte hebben van 25 mm.

Wil je meer weten over het monteren met van raamdecoratie met EasyClick? Ga dan naar Gigantisch Wonen in Zevenaar!

Ben je benieuwd hoe zo’n EasyClick-montagesysteem er in het echt uitziet? En hoe het werkt? Bezoek dan onze woonwinkel in Zevenaar, Gigantisch Wonen. We laten je graag zien hoe dit fijne systeem eruit ziet, hoe gemakkelijk je het bedient en hoe snel het in en uit een raam gehaald kan worden. En wil je het laten monteren? Ook dan zijn wij er voor je om dat goed en netjes te regelen. We staan voor je klaar van woensdag tot en met zaterdag met een goede kop koffie en altijd interieurinspiratie door echte professionals!

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Gigantisch Wonen Zevenaar